I think that 3.50 euro cover charge per person is really a lot. The room was very hot and the air conditioning, despite having asked for it, was first turned on and then turned off again after a few minutes. The fried bread with a small slice of fjord milk is overpriced I think, 10 euros for three slices of bread. Excellent service and fettuccine. The sound system in the room is poor
Alessandra Di Lorenzo
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06 Maggio 2024
6,0
Small and friendly restaurant for gluten-free eating.
Several options to choose from with great quality.
João Dias
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05 Maggio 2024
10,0
Excellent restaurant with 5 or 6 tables, everything is gluten-free, you have to reserve, you pay in cash.
Nicolas Leune
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03 Maggio 2024
10,0
Finally a 100% Gluten Free restaurant
The place is well looked after and the owner is super helpful
Menu full of traditional dishes and wide choice of wines
We had a fantastic evening and felt at home
SUPER SUPER RECOMMENDED!!!
carmelo raco
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02 Maggio 2024
10,0
Huge plates. Little food. However well presented. Prices. Above average.
Claudio Calabró
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01 Maggio 2024
6,0
Very small place with a few tables in a small street in the center of the city.
Bread made by them gluten-free very good for being gluten-free but compared to bread with flour it has a particular taste.
Spectacular desserts (babà very full of rum, perhaps slightly bitter).
Perfect frying breading (croquettes a little salty but delicious)
Very nice and attentive staff
Air Moon
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29 Aprile 2024
10,0
Eaten gluten-free with satisfaction. Perhaps the prices are a little high for the portions of the dishes.
Stefania Farewell
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28 Aprile 2024
8,0
Lactose and gluten free diatery? Then it is a must go place. Starting from their own made bread all the way to Dolci fatti in casa 'tiramisu,' passing through delicious pasta dishes. Portions quantities are not super big , they are just enough. The place is a bit pricey but worth checking that out. We will be back surely.
Gianmario Oliviero
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21 Aprile 2024
10,0
Una perla nel cuore di Napoli e credo non solo, per chi è intollerante al glutine (ma io non lo sono, lo e mia figlia, e ci ho mangiato benissimo). Diverse scelte tra antipasti, primi e secondi, tutti di ottima qualità, in ogni piatto si trova l'attenzione della titolare. Materia prima davvero eccellente e prezzi direi in linea anzi tenuto conto di quanto i prodotti senza glutine costano, direi anche piacevolmente sorpreso dal conto finale. Davvero complimenti per il cibo, il locale, la napoletanità e per il sorriso con cui accogliete ogni cliente. Alla prossima
Nangia73
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06 Gennaio 2024
10,0
abbiamo prenotato un mese prima, Locale totalmente senza glutine, molto piccolo con solo 6 tavoli, ci sono stato di sabato è il ristorante apriva all'una, credo facciano doppio servizio e per questo suggerirei di aprire alle 12:00 infatti fuori c'era gente che chiedeva se ci fosse posto, abbiamo assaggiato diversi primi e il salmone, tutto buono e di qualità. I prezzi sono leggermente sopra la media di altri locali che frequento e che offrono lo stesso servizio. Ritengo alto il prezzo del coperto e dell'acqua, per il resto tutto ok.
Lucdip
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11 Dicembre 2023
8,0