Very dated but well kept place, the food is good with normal portions and the service is very fast.
For a first course, second course, side dish + I only drank water, no coffee and I spent €13.
The only problem is parking: there are 3 small car parks nearby (one in front, one on the side and one on the side but further ahead) and at peak times they are packed.
Igor Mazzone
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07 Aprile 2024
8,0
Finally today I managed to go back, as usual, a culinary experience very close to the top, superlative jota and goulash.
alain nanut
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02 Aprile 2024
10,0
Traditional dishes but accompanied by a wine that does little honor to the territory.
Francesco Tolloi
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19 Marzo 2024
8,0
Excellent food, efficient and friendly service. Nothing more to ask for
Michele Orlandini
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15 Marzo 2024
10,0
I was at a dinner organized with a fixed menu for all the guests present. I understand that during the holidays there is work and therefore we try to speed up the work, but.....from the appetizer to the side dish always have the same dish without never change it I find it unacceptable.
Liviana Marchi
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10 Marzo 2024
8,0
Excellent home cooking, very welcoming staff. I'll be back
Alessandra Ranzato
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08 Marzo 2024
8,0
Historic trattoria, lunch menu also for those who work for 13 euros. We took the à la carte menu. Friendly staff, prepared, fast service despite three full rooms. Excellent first courses, many second courses, super troops, traditional desserts. The historic steam strucol dish of the area. Fair prices. Wine by the bottle and by the glass.
franco berardi
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04 Marzo 2024
10,0
Excellent for lunch in the area
Sebastjan Ivancic
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03 Marzo 2024
10,0
Serata in compagnia di cari e simpatici amici, il che faceva già presumere una bella serata; trattoria arredata in modo rustico, semplice, con il fascino dei locali “di una volta”. La simpatia del proprietario ha costituito un valore aggiunto.
Menù molto tradizionale del territorio, con una scelta sufficientemente ampia e ricca di piatti appetitosi, tra i quali abbiamo scelto “žlikrofi” con burro e formaggio (uno dei piatti nazionali sloveni, costituito da una pasta ripiena di patate, cipolla, pancetta ed erbe aromatiche, modellata “a cappello di Napoleone”), tagliolini al tartufo, costine di maiale (carré), e crema brulée. Abbiamo bevuto un uvaggio rosso della casa, ed acqua minerale.
Qualità dei piatti più che dignitosa, servizio sufficientemente rapido, conto equilibrato.
K6885UWdanieleb
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22 Febbraio 2024
8,0
Bella serata in compagnia di amici.
Tuttotto molto buono.
Locale accogliente anche con spazio all'esterno.
Proprietario gentile, buono il servizio, facile il parcheggio.
Doran967
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17 Ottobre 2023
8,0