An exceptional experience. We have been to this restaurant several times, both with "guests to pamper" and with friends or family, and it always proves to be an excellent choice.
You will be satisfied with the dishes recommended by the chef because they are truly of a high standard. The raw materials processed by the kitchen team are selected and difficult to understand for those without a culinary culture. Both a la carte and tasting menus, the staff recommends wines and pairings that enhance the palate. Congrats to all of you!!
The location is ideal for events and is modular, therefore completely independent spaces, furthermore, they have an extraordinary pianist who plays jazz music and great classics to sing at the top of your lungs. Well done!!
Ró Roberta dV
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10 Marzo 2024
10,0
We went for dinner on March 4th and had a wonderful meal.
We ordered two tonnarelli with clams and lupins, 3 fried dishes (squid, paranza, prawns), a bottle of wine, water, two desserts and 3 whiskies.
The quantity of dishes is just right, the fish very fresh.
Excellent price quality.
The staff were very kind and super helpful.
Delicate and quiet location, tidy and welcoming.
During dinner there was background music which made everything even more pleasant.
I will definitely return and highly recommend it.
Clarissa Santangelo
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05 Marzo 2024
10,0
Unfortunately my experience was not good in this restaurant. Maybe we came across a moment of lack of staff but we waited almost 2 hours to have a first course. Furthermore, my first course and not only mine were very salty and inedible. I gave 3 stars with the hope that they can be organized better in the future. On paper the restaurant is nice, it's on the sea and the menu is interesting.
Giuseppe
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04 Marzo 2024
6,0
Bella giornata Formiana con freddo secco, sole e mare azzurrissimo, nobilitata da un ottimo pranzo presso la Tavola dei Cavalieri, dove abbiamo trovato un buon rapporto qualità/prezzo. Siamo stati accolti con grande cordialità da Gianluca, addetto alla sala e collaboratore del giovane e talentuoso chef Alessandro. Abbiamo iniziato con un tris di antipasti: eccezionale il baccalà in bianco con polenta e funghi appena scottati, seguito da calamaro arrostito e cavolo nero condito con una delicata maionese preparata in casa per concludere con alici fritte del Golfo e scarola alla napoletana saltata in padella con olive di Gaeta e capperi. Poi linguine con vongole e zafferano, connubio singolare ma molto gustoso, ed infine una meravigliosa orata di mare al forno, rallegrata da qualche pomodorino del Vesuvio. Infine un muffin con cuore di cioccolato caldo ed amari e caffè offerti dallo chef. Un peccato di gola che ci ha fatto interrompere la dieta post festività natalizie, ma ne è valsa la pena. Assolutamente consigliato!
FrequentFlier441615
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13 Gennaio 2024
10,0
Perfect restaurant to say the least!
Emanuele Montagna
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09 Gennaio 2024
10,0
Location ideale per chi cerca sobrietà e armonia nello stesso tempo. Piatti unici per palati raffinati.
Filomena Palma
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17 Dicembre 2023
10,0
Semplicemente perfetto. Da ritornare, sia per la qualità del cibo che per l'accoglienza. Location fantastica che dispone anche di parcheggio privato
teresa stellato
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09 Novembre 2023
10,0
Giornata uggiosa. Location demode'. Cibo ottimo.
Veronica Merico
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08 Novembre 2023
8,0
Se amate il mare e la cucina di mare di alto livello, questo è il posto giusto per voi. L' entrée percorso di degustazione dello chef è davvero notevole, come il resto. Rapporto prezzo/ qualità rispettato. Il personale è davvero accogliente e professionale. Ci ritroveremo sicuramente.
Vacation779172
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17 Ottobre 2023
10,0
Ristorante di grande qualità situato all'interno di un club nautic. Piatti semplici ma con accostamenti originali e piacevoli. Da provare il Trittico di antipasti e lo spaghettone e con friggitelli e cozze.
Piccolo plus c'è il parcheggio interno gratuito per i clienti.
Cinzia Cancelliere
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16 Ottobre 2023
10,0