Perhaps the best place (of this category of restaurants) to eat in the area.
Very good food, very informal atmosphere but still worth it.
mariano abignente
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06 Maggio 2024
10,0
Very friendly place, fast service and they offer you a varied list of food....from appetizers to the first course to the second course including dessert.
I recommend it for groups of small and large numbers of people.
Very kind and courteous owner.
Francesco Duca
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04 Maggio 2024
8,0
Excellent place, delicious cuisine and plenty of it. I highly recommend it
Francesco Cosimo Damiano Guastamacchia
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02 Maggio 2024
10,0
Always good service and ok staff
Paolo Landini
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29 Aprile 2024
10,0
We arrived with the dog because we didn't know that animals are not allowed, the problem was immediately solved by preparing a table on the veranda. Marche appetizer, tagliatelle and gnocchi with traditional ragù, mixed grill, wine and finally homemade dessert. Everything is really good and of good quality. Attentive, fast and friendly service from Alessandro despite the restaurant being very crowded. We will definitely be back. More than honest account.
Paola Fusi Pecci
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27 Aprile 2024
10,0
The Sera restaurant is located in a village in the Senigallia hills, the place is quite classic but suits the traditional proposals on the menu
It has an internal room, but in summer you can eat outside and enjoy the view of the hills
I went with friends and we took a complete menu, everything was excellent, especially the second courses
There's no joke here! There are trattorias that are a guarantee because truck drivers go there, and trattorias that are a guarantee because sportsmen, in particular footballers, go there.
Definitely worth returning
Gianluca pierfederici
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19 Aprile 2024
10,0
Excellent quality (quantity) price
Magda
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31 Marzo 2024
10,0
Seta restaurant one of the best in the Marche!!!
Their passatelli are something amazing!!
Marco and Giorgia are really kind, they make the customer feel right at home! Their homemade desserts are crazy, I personally go crazy for their meringues🤍
Juela Bano
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29 Marzo 2024
10,0
Prima esperienza nelle Marche e quindi cucina marchigiana. Primo di pappardelle al ragù di cinghiale e ragù normale con fegatini all’interno, secondo di arrosto misto (quaglia, pollo, oca, coniglio lardellato per tenerlo tenero), dolci con gelato fatto in casa e panettone farcito (essendo dicembre nelle feste). A me è piaciuto tutto, ho apprezzato il cinghiale che non era troppo selvatico, accomodato bene. Le carni dell’arrosto ben cotte, con letto di patate al forno. Vino e acqua sempre presenti a tavola.. la proposta è molto affabile: menu raccontato, scegli a sentimento e iniziano a portarti cibo. Se vuoi bis nessun problema, se ti piace più una cosa o l’altra, nessun problema.. l’importante è che mangi.. a me è sembrata una cultura sulla ristorazione molto differente a quella cui sono abituato e mi sono sentito a casa. Tutto abbondante. Trattoria di campagna, senza alcuna pretesa se non quella di farti accomodare a farti mangiare bene. Servizio alla mano, nello stile del locale, assolutamente coerente e apprezzato. 2 primi, 1 secondo, 2 dolci, acqua e vino 40€ forfait. Se passo a Senigallia ci ritorno.
borderlime
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31 Dicembre 2023
8,0
Se volete fare un'abbufata è il posto migliore.
Due menù 30 senza antipasti e 35 con antipasti, io suggerisco quello da 35 che gli antipasti meritano ma uscirete con 5-6kg in più.
Cucina tradizionale e nella media, ripeto gli antipasti meritano.
Il locale è un pò datato ma essendo una trattoria ci sta.
Se siete nei pressi di Senigallia io lo consiglio.
Michele_Bellagamba
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31 Dicembre 2023
6,0