Ristorante Calafata In Porto azzurro

7,9

Basado en 1.808 opiniones encontradas en 2 webs


7.9
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7.9

tend

13
Di 65
in Porto azzurro

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 998 8.4
Recensioni Nota
TripAdvisor 798 8
Fast service. Beautiful and abundant dishes. Very refined in flavor and appearance. We tasted: octopus and potato salad, marinated anchovies on a bed of fennel, spaghetti with octopus, paccheri alla Margherita, baked squid with olives and fried calamari. Polite, friendly and attentive staff. Even the desserts are a treat. The cream and pine nut cake is delicious. I recommend calling to book because it's worth it. Park in the public car park and walk down, the restaurant is located right in front of the Portoazzurro seafront, near the main square.
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28 Marzo 2024
10,0
Everything... but everything was delicious, it's been a long time since I ate so well and above all the price, top level quality, highly recommended... we will definitely be back... good compliments
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22 Marzo 2024
10,0
Very fresh fish... Very kind staff.. and welcoming environment.. we were there for three evenings.. varying on the menu and from fried to baked and grilled.. really excellent. Costs are low..
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18 Marzo 2024
10,0
Great service and great food. Friendly welcome
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02 Marzo 2024
10,0
We were happy and on a Friday evening in February we found courtesy, attention to the customer and quality in the dishes served. Well balanced and quality starters. Among the first courses, not only fish dishes but also land dishes: the very good wild boar ragù, soft and tasty just right. The Sasso di Leva -Elba Ansonica white wine was a discovery and was truly appreciated. Recommended 👍
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24 Febbraio 2024
10,0
Questo ristorante ci è stato caldamente consigliato da mio cugino Tiziano. Abbiamo preso: antipasto di polpo e patate, gnocchetti al dentice, risotto alla marinara, 2 birre medie, 2 caffè, 1 Cheesecake. Conto totale € 68. Il posto è bello, sono super organizzati e veloci. I piatti veramente molto buoni!
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22 Febbraio 2024
10,0
This restaurant was highly recommended to us by my cousin Tiziano. We took: octopus and potato appetizer, red snapper gnocchi, marinara risotto, 2 medium beers, 2 coffees, 1 cheesecake. Total bill €68. The place is nice, they are super organized and fast. The dishes are really very good!
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22 Febbraio 2024
10,0
A lesson in professionalism for certain "restaurateurs" of Procchio. Quality cuisine with fresh fish, abundant dishes, courtesy and more than adequate prices give Calafata the deserved title of the best restaurant in Porto Azzurro and beyond....my sincere compliments to the owner and all his staff.
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28 Dicembre 2023
10,0
Emiliano is always Emiliano.....
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01 Dicembre 2023
10,0
A Porto azzurro è una certezza, sempre aperto d’estate d’inverno. Ottimo l’antipasto di mare, squisiti i primi piatti. Esperienza molto positiva. Consigliato.
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28 Novembre 2023
10,0

Ristoranti simili a Livorno

7,9
435
Recensioni

Drugstore

07/01/2024: Very welcoming environment. Quick service; very kind staff. Excellent food Great prices
03/12/2023: Business lunch..the food is good and if you are in the area I recommend it..
7,8
275
Recensioni

Da noi,

19/02/2024: Nice and welcoming restaurant in the heart of Livorno. Very knowledgeable and kind staff. The food is of excellent quality, a limited and tempting menu. The dishes speak for themselves. Definitely highly recommended!
04/02/2024: Location in centro città, di fronte al parcheggio Moderno, locale intimo e accogliente con una trentina di coperti. È un osteria moderna e contemporanea con prodotti a menù tipici del Piemonte, dalla pasta fatta in casa (tajarin, plin) alla carne di fassona per non parlare dei vini. Ottima gestione del proprietario che su richiesta ti abbina e ti spiega il vino per accompagnare le pietanze. In particolare abbiamo preso i Tajarin con ragù di fassona, guancia di vitella brasata all’Arneis, dolce Burnet e vino Barbera d’Asti. Altri piatti presi ravioli burro e salvia, petto di anatra e tagliata di fassona. In quattro abbiamo speso 37€ a testa. Possibilità di acquistare i loro vini. Da tornare se ricapita. Recensione riferita al locale di via dell’Angiolo 20 Grazie.

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