Great lunch, very welcoming and very good!
Anne Mallace
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01 Maggio 2024
10,0
Exquisite dinner! Abundant mixed platter with excellent products, fresh pasta with game ragù, Asiago fondue and homemade desserts. All of excellent quality and with generous portions. And then kindness, attention and family hospitality. Beautiful evening
Emanuela Panato
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30 Aprile 2024
10,0
Everything perfect, food service and management. An authentic, old-time place. Where in addition to the excellent food, there is space for a chat. Unfortunately, increasingly rare places. Thank you!
Alessandro Boschetti
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30 Aprile 2024
10,0
It's always a pleasure to return to the Baita al Fungo restaurant: genuine flavours, welcoming atmosphere and adequate bill.
ina bee
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01 Aprile 2024
10,0
Excellent value for money! Despite being in low season, excellent products, very fresh cold cuts and cheeses. The gnocchi and tosella are delicious! Nice generous portions! All made with love! Highly recommended!
Anna Piutti
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02 Marzo 2024
10,0
Ci siamo stati domenica a pranzo su consiglio di amici che lo frequentano da anni.Il locale si trova lungo la strada principale...Abbiamo preso uno stinco con polenta e patatine fritte, uno spezzatino di cervo con polenta e funghi molto buono, una panna cotta con pistacchio ed un tiramisù. Del vino rosso e 2 caffè. Servizio veloce e pronto, prima di andare via ci è stato offerto un amaro fatto da loro.Bravi nella loro semplicità...da ritornare .
svizzera62
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19 Gennaio 2024
8,0
Dopo aver prenotato, arrivare e trovare chiuso.... Avvisare no? Questa volta avete toppato di grosso anche perché era un compleanno... Mai più
Giuseppe Falgherozzo
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11 Gennaio 2024
10,0
Mountain environment, my wife and I had lunch, everything was delicious, the waitresses were friendly and quick, I will definitely be back.
robertino barban
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08 Gennaio 2024
10,0
We had dinner here the other night. When we called to book we were asked to come before the time we requested. When we arrived there was only one other table occupied. After us, another couple of families arrived... a sign at the entrance apologized for some inconveniences due to the lack of staff. However, the waitress who is perhaps also the owner was nice. Varied menu and good food, although it seemed strange to us that the dishes arrived just a few minutes after ordering. Another sore point was that there was no availability of a salad plate.
Apparently a restaurant "in crisis" but which would have all the potential to emerge.
Good luck!
Diletta Facchin
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07 Gennaio 2024
8,0
Abbiamo scelto questo ristorante per la sera del 31/12, eravamo in tre e avevamo aspettative molto alte. Nel complesso abbiamo mangiato bene, ma niente che ci abbia proprio rapito il cuore. Apprezzatissimo il servizio e l'accoglienza ricevuti, il fatto che, nonostante la data, avessero fatto la scelta di non proporre il classico menù fisso per il cenone; ognuno poteva ordinare ciò che voleva dal menu alla carta. Abbiamo preso un antipasto misto che era buono; tre primi di cui i ravioli migliorabili secondo noi e i bigoli con il ragù di cacciagione molto buoni; due secondi, ovvero il cinghiale con polenta e il piatto con formaggio, polenta, soppressa e funghi; due contorni di funghi (buoni) e un dolce.
Direi buon rapporto qualità prezzo, perché abbiamo speso circa 40 a testa.
corat201
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04 Gennaio 2024
6,0