Clean and comfortable environment
Welcoming staff, very patient and approachable
Dishes created with excellent quality ingredients
Super honest prices
Ready to satisfy customer requests, I think it is the first and only place to cook the meat correctly as requested!
I recommend to everyone
maryan G
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18 Maggio 2024
10,0
On Monday evening a family group for dinner for the daughter's wedding. The owner at the door proved to be unparalleled in his education and correctness. Patient and helpful. An incomparable selection of cold cuts. Oscar-worthy cured meats, homemade pickles with the right degree of acidity. The second courses are wonderful. The drinks are of excellent quality. The bill is also more than honest. I am a demanding customer and I can only praise the owner. Well done. Compliments
Giorgio Tiengo
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16 Maggio 2024
10,0
I went to this restaurant...after a day of travel we ate here...they welcomed us very well.The owner was very kind and friendly.Attentive to the smallest details...the food was excellent and the service was excellent...everything was perfect...I recommend it ...I'll be back.. I gave the service, food, food and price all 5 stars
Anto Tore
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13 Maggio 2024
10,0
Ristorante curato nei dettagli ed elegante, ma al contempo intimo e familiare. Il personale è molto gentile, la selezione musicale eccellente - dal jazz alle melodie capoverdiane -, il menù da acquolina in bocca. Fatevi consigliare i vini dal titolare Alessandro, sarà un po' come aggiungere la ciliegina sulla torta. Tornerò sicuramente!
Annalisa P
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09 Febbraio 2024
10,0
If you pass through here... you'll be happy!
Recommended to try 😋
damiano gandossi
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17 Gennaio 2024
10,0
Characteristic and historic place in Cividale, excellent hospitality, first choice dishes, everything from starters to desserts, wide choice of wines, average prices.
Nata Alba
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21 Dicembre 2023
10,0
Welcoming environment. Perfectly cooked pasta and meat, sauces were very good. Good wine list and service. Would come back to try other dishes. We had: Mezze Maniche with wild boar ragù,…Pumpkin gnocchi from the "3 Kings" with butter and smoked ricotta…Shared plate of Pork cheeks at Refosco with potatoes and polenta…Homemade tiramisu with a glass of Verduzzo and a Nonino Amaro .
Sjokong
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13 Dicembre 2023
10,0
Great short sleeves and what about the cheeks? Those are excellent too.
Massimo Mondini
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11 Dicembre 2023
10,0
Alessandro is the fulcrum of everything. Environment, food and friendliness.
Max Pitassi
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09 Dicembre 2023
10,0
La nostra serata all'Antica Osteria Ai Tre Re di Cividale del Friuli è stata un'esperienza con alti e bassi. Dopo la visita alla suggestiva cittadina fondata da Giulio Cesare, abbiamo scelto questo ristorante al centro di Cividale. Il locale accogliente ci ha conquistato, soprattutto con un inizio promettente di antipasti, tra cui un tagliere di salumi e formaggi locali, e polenta con funghi e scaglie di grana.
Tuttavia, alcuni secondi piatti come il Cuberoll di manzetta polacca con patate e il Galletto speziato alla brace con patate non hanno soddisfatto le aspettative, presentando delle défaillance, mentre la Guancia di maiale al Refosco con patate e polenta si è rivelata un'ottima scelta.
Abbiamo apprezzato il Refosco rosso della cantina Coos, che ha accompagnato bene la cena. Per concludere, un buon strudel e un'ottima grappa barricata hanno chiuso la serata. Il conto è risultato medio-alto, ma il servizio complessivamente è stato buono.
JamiroAscoli
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26 Novembre 2023
6,0