EVERYTHING VERY GOOD YOU CAN SEE THAT THEY USE EXCELLENT MATERIALS AND THEY KNOW HOW TO WORK THEM. I DO NOT GIVE 5 STARS BECAUSE OF THE PRICE IN MY OPINION PRICES TOO HIGH FOR A TAN
Pamela Fioriello
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03 Aprile 2024
8,0
A 360° show
Definitely coming back
Alex Iuliano
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27 Marzo 2024
10,0
Delicious, sincere, professional, I recommend! 👌🏻🙃
Cristina Mikota
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16 Marzo 2024
10,0
It's always a pleasure to return to a place that always offers you new things with particular but expertly chosen combinations. The tripe is always a guarantee, the crock of lampredotto and artichokes is pleasant. The sheep skewer with the highly recommended one is surprising.
Riccardo Rinaldi
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11 Marzo 2024
10,0
Imagination in the kitchen, very helpful staff and particular location, excellent combination for an unconventional dinner, I really liked it, well done
Alessando Chiarucci
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06 Marzo 2024
10,0
I wanted to post a photo of the shiny dishes because we didn't even leave any crumbs, I recommend the fried tripe
Francesco Colzi
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04 Marzo 2024
10,0
It's been a few years now that I've been coming to eat at this Osteria when I can. The environment is particular in a "construction site" style but furnished with beautiful works of art. The menu often varies and some dishes have combinations that may appear extravagant, but are always successful. Friendly and friendly service. I highly recommend it.
Tonino Mocciaro
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18 Febbraio 2024
10,0
Un po' particolare nei sapori, buono ma non per me!Da provare
roberto cataldi
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16 Febbraio 2024
10,0
Avevamo già "visitato" questo posto con i soliti amici prima del Covid e fu un'esperienza eccellente. Abbiamo quindi prenotato con entusiasmo per fare la nostra rimpatriata mensile. Risultato: locale con eccellenti materie prime, ma con prezzi stellari anche in rapporto alla quantità delle porzioni!!!
Abbiamo speso 46 euro a testa con primo secondo contorno dolce, vino della casa, amaro (visto il gruppo poteva essere offerto.. di solito il buon oste cosi fa..).
Insomma, per noi locale bocciato !!
Daniele G
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02 Dicembre 2023
6,0
Trattoria situata nella piazzetta di S.Giorgio, menu (come piace a me) non vastissimo ma piatti molto ben curati di cucina toscana, qualcuno un po' più elaborato. Ottimo il risotto con lardo, gruyere e melograno ma molto buoni anche i fusilli col pollo alla cacciatora , l'osso buco di pecora (assaggiato per la prima volta, morbido e saporito) e la pancia di manzo cotta a bassa temperatura. Ottimi i dolci (il proprietario è pasticciere). Prezzi congrui, servizio molto gentile e rapido
ErCapoccetta70
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08 Novembre 2023
8,0