Cute, with great potential. Better work needs to be done on management and organization but overall it's very nice
Tascia
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26 Maggio 2024
8,0
Lovely place with great potential but cooking is not their thing,
I hope they improve or at least dedicate themselves only to aperitifs.
Sin!
Roberto Perrone
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12 Maggio 2024
6,0
POV: We celebrated Mother's Day in this enchanting place, well kept and also suitable for children, the only flaw was the food, they should, in my humble opinion, first of all offer vegetarians a choice and then improve the cuisine. I attach a photo of a schnitzel with chips requested for a child. The arduous sentence is yours!
Grazia Jewels
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12 Maggio 2024
6,0
Lovely place but the cuisine needs improvement
Elena Carannante
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10 Maggio 2024
6,0
The location is very special, absolutely worth trying...
Giorgio
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06 Maggio 2024
8,0
We spent Easter Monday in this wonderful place. Stunning from an aesthetic point of view, no doubt about it, but on an organizational level unfortunately... we're not quite there. In total we queued for 4 hours to get sandwiches to eat (it was absolutely forbidden to bring food from home), and once we arrived it was almost all gone, and there was still a very long queue behind us. If you rightly expect me to eat at your place because I don't pay for entry, you have to organize yourself well, otherwise it's almost a kidnapping.
Barbara Tumaini
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07 Aprile 2024
8,0
Easter 2024
We had lunch inside the structure, special menu for Easter... everything was delicious... from the cold cuts to the cheeses, from the first courses to the dessert... walk on the meadows to work off your energy up to the edge of Lake Averno.
Good experience.
Francesco Riccardi
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01 Aprile 2024
10,0
Beautiful place to find a bit of relaxation away from the chaos of the city, friendly and welcoming staff....excellent breakfast with breathtaking views of the lake. Lots of greenery and lots of serenity.
We will be back.
pina pesciolina
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17 Marzo 2024
8,0
Esperienza fantastica
Location mozzafiato immersi nelle bellezze del territorio dei campi Flegrei,descrivere il cibo la vista di questo posto sarebbe troppo riduttivo, consiglio vivamente di andarci..
robycolasa
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17 Febbraio 2024
10,0
Lo Chef Gabriella Barbati riscrive i codici della cucina gourmet, con l'ambizione di liberare il buon cibo, gli ingredienti genuini e le preparazioni tipiche della cucina stellata dalle sovrastrutture di certi ambienti.
La forza di Masseria Sardo è proprio questa: unire l'atmosfera di casa, l'ambiente agreste, bucolico, non ostentatamente chic alle tecniche dell'alta cucina.
Il risultato è una bella esperienza gastronomica.
Sono stato lì a cena, in occasione di San Valentino, per la prima volta.
Lo scenario è bello e rilassante. Il ristorante, una vecchia Masseria di campagna riqualificata, affaccia sul lago d'Averno ed è immerso nel verde. Spero di ritornare di giorno per godere a pieno del paesaggio.
La cucina è di alto livello, per preparazione che impiattamento e ingredienti (ortaggi e verdure a km 0). Ogni piatto viene presentato nella sua idea e nella sua ricetta.
Il tentativo cercato e riuscito è di fare famiglia e non mettere distanza. Cosi mi vengono forniti pastelli e album da colorare per mia figlia.
I costi sono medio - alti ma in linea con il livello di qualità. Quindi se cercate l'agriturismo che vi faccia la braciata a poco, non lasciatevi confondere dalla location. Il posto propone un altro tipo di ristorazione.
AndreV83
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15 Febbraio 2024
10,0