Very pleasant experience.
Extremely well-trained staff, a pleasure to listen to them talk about the dishes and the wine.
It goes without saying that the raw materials are excellent, as is the value for money
Heartfelt congratulations to all the staff!
Federica Ceruti
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24 Marzo 2024
10,0
All perfect. Very friendly staff, very good food. Advised! Fair price in relation to the quality of the products
Angela Coppola
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11 Marzo 2024
10,0
A fantastic experience…
The hospitality and refinement of the raw material are the strength of these guys..
If you want to try something that can really satisfy you, you have to stop by here..
Danilo Mignotti
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10 Marzo 2024
10,0
It's a 10/10, from the service to the quality of the food...this isn't cuisine, it's a fairy tale.
Well done to Fabio and Vale
Paola fogliazza
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10 Marzo 2024
10,0
For an intimate evening, with friends or family, accompanied by excellent food, with attention to the smallest details, very friendly service and a truly pleasant environment.
I've just been there with my family for an evening dedicated to delicious Spanish meat.. it's not the first time and it won't be the last..
very helpful in pleasing even my daughter with very difficult tastes.. thank you!
As a lover of good food and good wine I feel like saying:
Good guys !
you can feel all your passion and commitment!
Until next time!!!
Emi “I Cinghi’s” Pape
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25 Febbraio 2024
10,0
We went for dinner. The evening went well right from the welcome, excellent food and very well presented. Fabio is attentive and precise in recommending and explaining dishes and wine. Welcoming and well-kept environment.
Anna Maria Coti Zelati
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11 Febbraio 2024
10,0
Siamo tornati in questo ristorante memori della piacevole esperienza della nostra prima vista, il locale si è trasferito in una location momto carina e curata e la qualità della cucina è rimasta invariata.
Siamo stati accolti con uno sfizioso tris di entree, ma poi abbiamo provato un ottima tartare di gamberi con tartufo bianco e u a altrettanto ottimo risotto al plancton e nero di seppia.
A74
Polle74
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20 Gennaio 2024
10,0
Prima volta con la mia famiglia in questo ristorante che,da diverso tempo,tenevo d’occhio sulle varie piattaforme social.Appena entrati veniamo fatti accomodare in questa sala piccola ma molto accogliente,intima.Ci siamo sentiti sin da subito a nostro agio,coccolati.La cameriera in sala è stata gentile e disponibile a soddisfare le nostre richieste;inoltre,lo stesso Fabio,in più occasioni è stato presente al nostro tavolo per consigliarci e rispondere alle più disparate curiosità.
Il menu segue una filosofia che,personalmente,amo molto:poche cose fatte bene,dove “bene” è riduttivo nel caso di Fabio&Vale.Sì perché,la sequenza di piatti che propongono,segue un unico fil rouge:la capacità di questi ragazzi di mixare un’ottima selezione di materie prime con la loro indiscutibile creatività.Dalla presentazione all’assaggio,è tutto un piacere,per gli occhi e a livello di gusto.Consigliatissimo il filetto di trota oceanica,il “cavallo di battaglia” tra gli antipasti,e il tentacolo di polpo,per quanto riguarda i secondi piatti.
Esperienza bellissima che suggerisco a tutti di provare;tornerò presto per assaggiare il nuovo menu.
Trail13702286650
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18 Gennaio 2024
10,0
Let's start from the extremely personal assumption that if I hadn't been invited I wouldn't have gone; invited for a business dinner between colleagues and employer, we found ourselves faced with dishes that in my opinion are gourmet, excellently palatable and with the best presentation. The wine is excellent. The fourth star for the environment is due to the external presentation of the place given that it lacks a sign indicating the place, that is, a small sign is there but completely not visible given that it can be mistaken for an ordinary house, it is missing, again according to my modest thought, an element that makes us say here we eat.
Giovanni Chimienti
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06 Gennaio 2024
8,0
Serata del 31 dicembre 2023. Location curata nei minimi particolari veramente molto bella, calda e ospitale ; servizio e menu' decisamente di qualità. Complimenti a Fabio e Vale e avanti tutta. Buon 2024. Beppe
Giuseppe Giacomassi
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01 Gennaio 2024
10,0