Great place, friendly staff and really good beers.
Michele D
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25 Maggio 2024
10,0
Very good beer and fast, friendly service.
Sergio Pagani
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25 Maggio 2024
8,0
On May 14th I went to this Ristopub with my friends, we had a table of 12 people and I had a great time! Clean environment, excellent food, scrupulous service! According to my friends, the beer is excellent, I'm a teetotaler and I haven't tasted it! 😅 I highly recommend it and will definitely return! The atmosphere is fresh and youthful and in my opinion it deserves it! 😊 Well done to all the staff!
Manuela Gorizia
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24 Maggio 2024
8,0
Fantastic venue! We stopped with the idea of having a quick aperitif but we were surprised by the quality of the dishes offered and their variety. The cold cuts platter featured salami that melted in your mouth, while the meat carpaccio with smoked mozzarella was incredibly tasty. The burgers with pesto are also good, and the wide range of beers is truly commendable.
Also worth mentioning is the courtesy of the staff (there were 6 of us, without having booked, and they welcomed us without problems) and the presence of a small but convenient car park.
Jordy Pasquali
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20 Maggio 2024
10,0
Always pleasant to go to the Busalla brewery
Traditions in a young and informal environment
You are comfortable and the quality is great!
Federica Free Time
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17 Maggio 2024
10,0
Convenient just off the highway, good food and good beer 🍺🍺
Cc Cc
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13 Maggio 2024
10,0
One of my favorite places.
Staff always up to expectations, always ready to advise you on beers and food.
Large internal rooms and external tables in the summer.
My favorite dish is the sliced Black Angus, usually accompanied with AMBRA, an excellent tasting beer. Also worth trying is Morina, a sweet beer, not very bitter, tending towards fruity, with a gentle hint of blackberry at the end. The desserts are very good, always fresh and appetising. 😋😉
An experience worth trying, without a doubt.
emanuela puppo
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29 Aprile 2024
10,0
Excellent beer, meat, shame about the ungenerous portions....
Bruno Pirra
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28 Aprile 2024
8,0
Bello il locale, anche se a Gennaio, con ghiaccio, un paio di gradi in più in sala li avrei tenuti. Gli affettati sono buonissimi, da tempo non sentivo un crudo di Parma così profumato. La birra la fa da padrona ed è ottima: piacevole, a temperatura giusta e profumata. Veramente un bel bere. Non so se ci sia offerta di vini ma per la serata ci è andata benissimo la bionda. La carne. Per esprimere un giudizio mi rifaccio a ciò che normalmente servono nella nostra griglieria. Costata di polacca da 1 kg, stesso taglio. Prezzo border-line 6 €/hg. Cottura alla piastra, non alla brace. Taglio e salatura in cucina, non al tavolo. Richiesta cottura al sangue. In effetti l'interno è al blue ma anche il grasso esterno è crudo, ed è sparito quello tra le fibre. Il boccone risulta asciutto (strano visto l'ottima marezzatura che presentava) e duro. Forse la piastra non era rovente al punto giusto ? Fatto notare, non ci si aspettava il silenzio della cucina...La sensazione di aver visto una bella bistecca e mangiata un'altra, per giunta non trattata bene in cottura ci accompagna verso l'uscita dove alla cassa facciamo notare questa cosa in risposta alla sua domanda se tutto era andato bene ma non c'è...dialogo.
MARCOdaBojon
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15 Gennaio 2024
6,0
Locale molto carino e accogliente, cibo molto buono! La cameriera si è dimostrata bravissima e attenta a tutte le nostre necessità, da ritornare sicuramente!!
Sara M
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13 Gennaio 2024
8,0