Every time I go there it gets better and better
Baghi Baghi
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05 Maggio 2024
10,0
Today we were there for lunch for the second time... Everything was nice, precise and good. Well-kept interior, exterior, food, wines and friendly, knowledgeable staff... Highly recommended...
Michela Cerra
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05 Maggio 2024
10,0
What to say? The stars say it all
Ines Erminia Zamuner
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02 Maggio 2024
10,0
Lunch with friends...
Had a great meal… lovely location…
I highly recommend it
marina Davico
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30 Aprile 2024
10,0
Visited today for the first time, recommended some time ago by a trusted person. In the end I have to say "too bad it's not behind the house".
The location is beautiful, the commitment to keeping everything in perfect order is admirable, from the parking lot, through the garden to the interiors.
The refinement of the dishes is appreciable, even if they start from tradition, the first course is wonderful, the second course is exceptional, the dessert (their ice cream) is crazy!!!.
Absolutely worth visiting!
Well done, well done, well done!!!.
Riccardo Negro
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25 Aprile 2024
10,0
The perfect evening....environment, food, wine...all wonderful....
Roberta Brachet Cota
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21 Aprile 2024
10,0
First time in this restaurant. Fantastic experience!
Traditional Piedmontese cuisine with attention to detail. Nice service, clean place and warm atmosphere. High level. Well done!
Roberta F.
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20 Marzo 2024
10,0
I celebrated my birthday on February 17th and I was very happy. I highly recommend it.
All very good.
Teresa Battaglia
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28 Febbraio 2024
10,0
Ottimo ristorante, buona cucina con buona selezione, personale gentilissimo
Anche il mio cagnone e' stato il benvenuto.
GianniPcc
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01 Febbraio 2024
10,0
Un ristorante che ha una marcia in più. C'è cura del dettaglio e rispetto della tradizione. La carne all'albese che ho assaggiato era di eccellente qualità (sul crudo non si può barare) condita con un tocco di originalità e bella da vedere. Il filetto dello chef che ho ordinato era servito su una lastra d'ardesia sfrigolante che ne continuava la cottura. Contorno eccellente di patate con buccia deliziose e broccoletti saltati Quando si parla di cura del dettaglio si intendo questo: anche il contorno non era un semplice contorno ma qualcosa che ho ricordato per sapore e tessitura. L'ambiente di un ristorante ne descrive la cucina e da Enrietto i locali al pianterreno sono da fotografare: volta di mattoni a botte, muri in pietra in cui si riconoscono i sassi levigati di un torrente vicino e pavimento in mattonelle spettacolare. Un piccola sala recuperata con passione ed amore dai due proprietari che ci hanno lavorato personalmente, mi spiegava la titolare Silvana. E che hanno fatto di una vecchia cascina diroccata un tempio della buona tavola. Personale impeccabile e un giovane chef completano il quadro positivo di un ristorante ... con una marcia in più!
mauriziodimaggio
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17 Dicembre 2023
10,0