super...super welcome, friendliness, cuisine and pastries
monica zana
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06 Aprile 2024
10,0
Wonderful location, refined and very well looked after, both outside and inside. At Vittorio you are pampered from start to finish, refined, very elegant dishes. Impeccable service, the wine list (even if calling it that is an understatement, as it is a "wine book"), of the highest quality. Prices in line with the refinement of the menu and the raw materials used. Worth trying, obviously the paccheri, a must in the restaurant. The American Bar is very beautiful, the cellar is amazing. A beautiful experience.
Maria Angelica Siboni
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31 Marzo 2024
10,0
Perfection on every item and each bite…
They do deserve each and every michelin star from a-z.
Thanks Da vittorio ✨
deniz aybars Ozkurt
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29 Marzo 2024
10,0
One word SUPERLATIVE! Food, location, service all excellent
Stefano Bovo
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27 Marzo 2024
10,0
Top. The Cerea brothers deserve all the fame they have gained over the years starting from their father Vittorio. Research, professionalism, competence and class to spare. 3 Michelin stars all deserved, for me even one more. Menu to take your breath away. The best of Italian and international cuisine. Egg with grapes and truffles only for true connoisseurs. A treasure chest of precious jewels to be savored slowly. As an interior designer, a humble suggestion for the marvelous Cantalupa estate: remove the enormous green-veined marble table that dominates the center of the room. I bow my head and make amends. Chicco, forgive me.
Perfect rooms and suites. Attentive, superlative welcome. Elected on merit among my personal "refuges". The closest thing to perfection.
albina greco
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26 Marzo 2024
10,0
We were in this wonderful location for our anniversary with my wife and we spent an unforgettable evening together with the super chef Chicco Cerea, his super kind sister who assisted us in our redelivery and all the staff who pampered us from start to finish . The cuisine was impeccable, we chose a fish tasting menu from starters to dessert, combining many ingredients, literally an explosion of flavours. Top location, top staff, top cuisine, top preparation and finally I wanted to say that when you create something in life that you feel is yours, you cultivate the passion by adding preparation, professionalism and experience and you establish yourself for many years in the long run it always makes a difference compared to to the average and the Cerea family is an example of this.
Luca Paonessa
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24 Marzo 2024
10,0
Difficilmente lusso ed eleganza vanno a braccetto con l'atmosfera familiare eppure Da Vittorio, mi sono sentita una pricincessa ma coccolata come a casa.
Il servizio è curato, cortese e professionale.
I piatti sono un susseguirsi di sapori gustosi, veraci, ghiotti. I famosi paccheri sono un vero spettacolo così come lo è la ruota dei dolci al termine della degustazione.
Ho trovato piatti della tradizione ma così curati e calibrati nei sapori da essere irripetibili per la loro bontà. Gusti rotondi, decisi ma accoglienti, come solo i piatti di famiglia sanno essere.
Davvero un'esperienza meravigliosa , un regalo che spero un giorno di poter nuovamente rivivere.
1991sabrinad
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25 Dicembre 2023
10,0
Truffle menu amazing, recommended
Luca
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04 Dicembre 2023
10,0
posto molto bello mangiato divinamente prezzi conseguenti.
triglia con filindeu (pasta sarda), quest'ultima cotta al momento con brodo di pesce.
risotto con cavolo e ravioli di carne e astice blu. tutto super
casseruola di rombo e steak di cavolo rapa ( vabbè me la sono cercata)
alla fine sorbetti e una specie di mozzarella e pomodoro in realtà una meringa ma i pomodorini dolci erano veri.
seguiti e preceduti da un dolce a pasta lievitata piccola pasticceria zucchero filato (sic!) e cioccolatini.
grande servizio.
da tornarci, quando le finanze si saranno un po' rimpolpate
Edoardo P
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06 Novembre 2023
10,0
Da Vittorio sempre una certezza, menù straordinario e servizio impeccabile.
Chicco sempre presente in sala rende il clima molto piacevole.
Braian
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22 Ottobre 2023
10,0