I wouldn't want to give 5 stars just because I would like to keep this gem just for myself given how difficult it is to find a place at the last minute... but it's right that people know how special this place is. Complements Renzo
maura nania
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11 Aprile 2024
10,0
a historic restaurant with excellent cuisine, homemade and enjoyable food where you can spend fabulous lunches and dinners
piter crepaldi
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11 Aprile 2024
10,0
Piedmontese mixed fried dinner.
Light breading, non-greasy fried, digestible. We had agreed on a menu, which was impeccably prepared and served. Too bad about the limited choice of off-menu items (there were children).
Excellent quality-price relation. Will come back to try the agnolotti 😋
ilaria critelli
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27 Marzo 2024
8,0
All good, nothing memorable.
Quiet family place where you can eat while chatting.
N.B. Compared to the assessments I made previously, I am behaving like the prices of clubs: I have revised the standards upwards.
To have 4 or 5 stars it must amaze me
Diego Depaoli
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15 Marzo 2024
6,0
Superlative Piedmontese mixed fried food, fabulous agnolotti and exceptional roast.
Valter Manuguerra
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08 Marzo 2024
10,0
Small family run restaurant.
Excellent food, cooked in a genuine way.
All good, excellent ravioli, appetizers, desserts. Difficult to choose the best dish. Highly recommended. Excellent value for money. Extreme kindness from the owners.
AliceS
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07 Febbraio 2024
10,0
Locale piccolino, pulito e accogliente. Il personale è stato gentilissimo. Abbiamo mangiato degli agnolotti burro e salvia fatti in casa squisiti. Il fritto misto più buono che abbiamo mai mangiato! La frittura era perfetta, asciutta. Unica pecca: il ristorante é sempre pieno, la prenotazione obbligatoria. Devo tornarci!
cristinadaruma
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23 Gennaio 2024
8,0
Ambiente semplice, accogliente, a conduzione familiare. Proprietari gentili e disponibili A parte il fritto misto, di cui è ormai nota la bontà, voglio segnalare i ravioli di carne o zucca dagli ottimi ripieni e, cosa non da poco, con la pasta tirata sottile che li rende gustosi e leggeri. È stata una scoperta anche il tortino di carciofi con una sfoglia leggerissima e la rolata di tacchino con ripieno alle mele accompagnata da un delicato puré di castagne. Per finire ottima la crema catalana al torrone.
BonaG_TO
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13 Gennaio 2024
10,0
Small and historic family-run trattoria in the center of the town of Candia. Each dish is cooked in a simple way with quality products of a goodness that recalls Sunday lunch at the grandparents'.
Elisabetta Amadio
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16 Dicembre 2023
10,0