Un bistrot che non ti aspetti, ci capiti quasi per caso e non vorresti mai andare via! Un po' perchè racconta valori antichi di famiglia (e quasi ti ci senti parte) un po' perchè presenta piatti originali ma non esasperati, chicche enologiche per chi ama scoprire oltre i soliti nomi.... Gente di mestiere si sarebbe detto un tempo, con splendide note di simpatia contemporanea. Un piacere esserci stati nell'attesa della prossima occasione.
emycolombo
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18 Marzo 2024
10,0
Entering a restaurant like this is more unique than rare, a family welcome, the cuisine is an explosion of tastes and flavors all spaced out from each other, no ingredient covering the other... everything prepared with care and love... thank you, you are fantastic
Susanna Cortinovis
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17 Marzo 2024
10,0
Cozy place. Quality food. An exquisite Vacherin... also very suitable for celiacs. Friendly and customer-focused staff. Advised!
Anna Menghini
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23 Febbraio 2024
10,0
I personally love this place!
Petra is a cheerful person and going to eat there always makes me happy! He always welcomes us as if we were at home!
As for the dishes, congratulations!!
Valentine's evening, all good!
The tagliolini and octopus were excellent, the starter and dessert could be improved... but overall, top!
A positive note to the staff, very very kind waiters!
Federica Borghetti
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14 Febbraio 2024
10,0
Gourmet experience with local dishes, where contamination is an added value. Dream dish is the Vacheron, the appetizer with melted cheese, pears, walnuts and accompanied by bacon chips - crazy!!
First courses that guarantee a surprise of flavors and emotions, I took the tagliatella filled with octopus with nduja and dried tomatoes, my husband took the cannelloni filled with marrow with saffron cream. The waiter recommended an excellent local wine that fully matched the culianroo experiment we experienced.
€50 per person for a unique and (ir) repeatable experience - we will definitely be back :)
Thank you thank you thank you, Antea and Stefano
Antea Là
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28 Gennaio 2024
10,0
A fantastic discovery.
Special, refined and refined food. Excellent selection of wines. Intimate place and family service.
I definitely recommend it.
Average price of the products offered.
Compliments
Rosanna Gotti
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07 Gennaio 2024
8,0
Ottima accoglienza e servizio, tuttavia i piatti non sono eccezionali: oltre taglieri e formaggi poco più, è molto pesante. Prezzi altini rispetto alla media.
carlodamilano78
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06 Dicembre 2023
8,0
Ottima serata, personale gentile e informale
Matteo Cima
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10 Novembre 2023
10,0
Cucina di qualità e ricerca delle materie prime rendono questo ristorante perfetto, poi l'ambiente caldo e la professionalità della titolare e del personale fanno si che il tempo trascorso lì sia indimenticabile.
emanuele prestigiacomo
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06 Novembre 2023
10,0
Cena spettacolare, si sente si vede e si gusta l'amore e la passione per questo lavoro. Complimenti a Petra Zio Gigi e Zia Michela
ETTORE AGAZZI
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24 Ottobre 2023
10,0