Every time I come here my palate is intoxicated. Sublime wines and super-trained staff. Then the owner Alberto has a considerable culture about his work, every time he explains something to you you are enchanted....
Francesco Senisi
.
07 Maggio 2024
10,0
Grazie come sempre per farci sentire a casa. Grazie Alberto, Isabel, Vlad e la mamma di Alberto Per la sua tenacia.
E te lo scrivo pure in Giapponese Alberto San.
More than just a restaurant, we are a team of amazing people who love what they do and have demonstrated it over the years with unparalleled humility and professionalism. Thank you for always making us feel at home. Thank you to Alberto, Isabel, Vlad and Alberto's mother for their persistence.
Stefano Franzin
.
12 Aprile 2024
10,0
Always a special experience!!! Exceptional product, pleasant and complete service
Alessandro Bergnach
.
26 Marzo 2024
10,0
Everything was wonderful, Alberto impeccable food, top marks!
Simone Cossettini
.
09 Marzo 2024
10,0
A journey to discover the Chianina area, an experience to be had, flavors that exalt your palate, friendly and attentive staff.
Guido Minetto
.
03 Marzo 2024
10,0
I also feel like confirming that talking about TASTE EXPERIENCE is the most appropriate thing... A journey definitely worth repeating! Compliments! 💯
Cinzia Zanelli
.
29 Febbraio 2024
10,0
A true experience, a journey into
world of Chianina meat, super quality in every respect...trying is believing
Luca Simon Mattioli
.
25 Febbraio 2024
10,0
Sublime culinary experience. Here Chianina is the queen. We start with a tasting of particular cuts of meat... Even the steak is delicious... Coming from someone who doesn't eat raw meat and then continues with the steak and desserts. Everything super. Average price for what we ate
Cinzia Bravo
.
23 Febbraio 2024
10,0
Uno spettacolo, un'esperienza culinaria che nn vedo l'ora di ripetere.
Un piccolo locale con piu o meno una ventina di coperti: carinissimo e dove e inevitabile fare amicizia tra commensali.
L'accoglienza è stata impeccabile, siamo stati coccolati dall'inizio alla fine....la cena nn si può spiegare...la si deve provare....va vissuta perché il signor Alberto e tutto il suo staff ti accompagnano in un viaggio di sapori indescrivibili. Nn abbiamo MAI mangiato un prodotto così delicato, saporito (e senza usare intingoli che nn fossero semplice olio di oliva), UN PRODOTTO DI ALTISSIMA QUALITÀ.
Vino altrettanto ottimo.
Ringrazio il Signor Alberto e tutto lo staff "Da Irma" per questa esperienza dove ci avete trasmesso, in maniera eccellente, tutta la vostra passione per il vostro lavoro.
Ci ritorneremo sicuramente!!!!!
Crikrav1979
.
07 Gennaio 2024
10,0
Un percorso enogastronomico alla scoperta della carne chianina, in tutti i suoi tagli e parti. Sapori e consistenze diverse che non possono lasciare indifferente.
Un ristorante che porta avanti una filosofia, immagino tra mille difficoltà, un modo di pensare in contrasto con la globalizzazione e l"alimentazione delle multinazionali.
Noi ci torniamo sempre molto volentieri.
Grazie.
marcopE3554FY
.
10 Dicembre 2023
10,0