Attention to detail, high quality food and very kind staff
Anna Naglieri
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17 Marzo 2024
10,0
I wanted to congratulate the owners of this magnificent place: Nico and Concy. Fantastic food, top quality meat, wines and a selection of refined spirits. All very beautiful. You can see that in addition to the competence and quality of the raw materials, there is first of all passion. And this is one of the key ingredients that makes
the difference between "the" restaurant-braceria, and the others.........
Beniamino Amati
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10 Marzo 2024
10,0
Quality and professionalism distinguish this restaurant, meat reigns supreme combined with excellent local and non-local wines, expertly recommended by the owner, served and revered from the moment you enter until you leave, I take the liberty of telling many restaurateurs to learn by these "young people". Well done. Well done
ALBERTO BERGAMINI
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07 Marzo 2024
10,0
A delight for the palate.... Delicious dishes and courteous and professional staff
Marco Vola
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05 Marzo 2024
10,0
Sono tornato con amici in questo bel ristorante dopo oltre un anno. Debbo ammettere che è addirittura migliorato rispetto al passato. Eccellenti gli antipasti come i bocconcini di maialino, il vitello tonnato, le tartare, ecc. La bontà poi della carne non si discute. Ce n'è per tutti i gusti tra bistecche, entrecotes, filetti, ecc. Ma quello che mi ha positivamente stupito è stato la varietà e la bontà dei primi piatti. Complimenti allo chef. Ottima anche la scelta dei vini ed eccezionali i dolci. Conto adeguato alla qualità dei piatti.
Totiv18
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25 Febbraio 2024
10,0
I returned with friends to this beautiful restaurant after over a year. I must admit that it has even improved compared to the past. Excellent starters such as pork morsels, veal with tuna sauce, tartare, etc. The goodness of the meat is beyond question. There is something for all tastes including steaks, entrecotes, fillets, etc. But what positively surprised me was the variety and goodness of the first courses. Compliments to the chef. The choice of wines is also excellent and the desserts exceptional. Account appropriate to the quality of the dishes.
Antonio Dibari
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25 Febbraio 2024
10,0
One of the very few high-level restaurants in Bari, where every single euro spent on food comes back to you as high quality of the raw materials, their processing and presentation. Service and location obviously top.
Nico Straw
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23 Febbraio 2024
10,0
Generous offering with great taste, very well presented dishes, excellent quality of the meat. The desserts are good
HERMIONE04 OFFICIAL
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12 Febbraio 2024
10,0
Nothing to complain about: warm welcome, explanation of the menu with a lot of passion for local products, very fast service and high quality dishes.
Clément Masquelet
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10 Febbraio 2024
10,0
Difficile scegliere fra tagli di carne uno più buono dell’altro! Ma cominciamo dall’inizio…. Prima volta in questo locale. Siamo accolti dalla dolcissima Conci, che prima ci accompagna al tavolo prenotato e poi sarà sempre vicino a noi consigliandoci un percorso gustativo davvero importante. Tartare di fassona splendidamente condite… tortino di carciofi… wagyu…entrecote e rib eye irlandese… carne olandese … tomahawk… che dire! Tutto squisito. Carola serve al tavolo con discrezione e simpatia. Locale top! Per gli amanti della carne … IMPERDIBILE!
marcodibari
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01 Novembre 2023
10,0