The dishes I had were all very good. The cooking of the meat was very good and soft, I was very happy. I was skeptical about the tagliatella cake because it was new to me but I changed my mind as soon as I tasted it.
Domenico Di Sarno
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08 Maggio 2024
10,0
Rare traditional dishes from Ferrara in an authentic setting.
Roberto Benini
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05 Maggio 2024
10,0
Good restaurant, where you eat very well. Advised!
Alessio Nardi
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22 Aprile 2024
10,0
Country restaurant where you can taste traditional Ferrara culinary dishes. The cappelletti in broth are excellent, as are the pumpkin cappellacci with ragù. The salama da sugo with mashed potatoes is very good. The desserts are good. Excellent quality-price relation. Absolutely worth trying.
Renato Baravelli
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20 Aprile 2024
8,0
When I find these trattorias I get excited, it seems like I'm going back in time. Home cooking, friendly staff and truly adequate prices. An inexpensive bubble in a country where now if you don't spend €50 on lunch you'll hardly wake up full.
Must try and come back!
Giovanni Giommi
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16 Aprile 2024
8,0
The pleasure of the table is a pleasant, homely environment. Interesting.
Riccardo Faggioli
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12 Marzo 2024
10,0
We came across it by chance during a trip. Very convenient because it is close to the motorway exit from Venice to Bologna. We ate very well, homemade pasta and well-prepared side dishes. The girl handles guests in a professional and kind way. We will be back !
Isby
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04 Marzo 2024
10,0
Delicious Ferrara specialties... At the tables Romina is a very good lightning bolt ❤️
Gilioli Marco
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29 Febbraio 2024
10,0
Ci siamo fermati a pranzo l'ultimo dell'anno, per caso ...cercando un posto per mangiare non lontano da autostrada...cercando su Tripadvisor...Il locale è in mezzo alla natura, una Trattoria tipica , c'è una bella atmosfera all'interno...ci si sente a casa...Abbiamo preso un antipasto di salumi tipici misti accompagnati dalle tigelle buonissime, Una pasta al ragù, per secondo le costicine al forno tenere...tre dolci, una crema catalana, una torta inglesee le frittelle di mele. Vino rosso sfuso della casa, interessante...da ritornare...la cameriera che ci ha servito molto gentile e preparata.
svizzera62
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10 Gennaio 2024
10,0
Trattoria accogliente, personale estremamente gentile che ha saputo rispondere a tutte le nostre domande e curiosità di tipo gastronomico sul cibo della zona.
Abbiamo mangiato i cappelletti in brodo e i cappellacci al ragù (capendo così finalmente le differenze fra le due varietà di pasta); la salama al sugo, gli gnocchi fritti, una porzione di verdure e la torta di tagliatelle. Porzioni abbondanti e cibo di una bontà infinita. Per chi ha la possibilità di fare un pasto fuori Ferrara è una trattoria assolutamente da visitare. Ci è rimasta nel cuore. Prezzi giusti.
Funkifra
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08 Dicembre 2023
10,0