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Miglior porceddu della Sardegna
Damiano Catania
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06 Gennaio 2024
10,0
Molto bene! As Belgians, we loved it!! It was EXCELLENT!!!
We had a mixed plate for 2 as a starter, cold meats and local cheeses, then the homemade ravioli and tagliatelle!
Joelle Grinberg
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02 Novembre 2023
10,0
Excellent restaurant!!!! Everything was very good....we had polpette, fregola, raviolini and tiramisu 🤩
The staff is very nice.
Celine Pavarotti
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31 Ottobre 2023
10,0
Nice typical Sardinian restaurant with porklett, cullurgiones etc.
Jo Hoeltke
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05 Ottobre 2023
8,0
We ate
Tasty grilled meat, with crunchy handmade chips... a pleasure! We recommend the honey ricotta ravioli for dessert: unmissable!
Valentina Erculiani
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05 Ottobre 2023
10,0
Very good food (especially desserts!), good price/quality ratio, friendly but not very competent service, simple ambiente (more bistro)
Silver Moon
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03 Ottobre 2023
10,0
Locale semplice ma curato con vista sul grande camino dove arrostiscono gli ottimi maialini, antipasti vari originali e saporiti, buoni i primi, personale giovane preparato e gentilissimo, ottima cucina sarda ad un prezzo più che onesto, complimenti a tutto lo staff!!!
Celestina Cherubini
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30 Settembre 2023
10,0
We’ve been there twice , on the first evening we’ve got the spit roast pork, it’s been great, the meat has been very soft and juicy. Potatoes as a side as well pretty good . They could have more wine choices ( only red house , no white and rose) . On the second dinner night we’ve got beef tartare which has been pretty hard , could be much more tender , as well no salt at all. We had as well two main courses , fregola with sheep and pasta with wild boar , both have been been pretty good , but again not seasoned enough . The dessert was really good , a panna cotta. In particular two nice nights , it needs just more seasoning and salt, and a better beef tartare ..
ErichKae95
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29 Settembre 2023
8,0
La cuisine est simple familiale et bonne
Les portions sont honnêtes
Les prix sont corrects
Le service est rapide et efficace
997christineg
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28 Settembre 2023
8,0
Il locale accoglie i clienti con una brace a legna dove vengono cotti i maialini allo spiedo...inutile dire cosa abbiamo ordinato. Due porceddu per quattro persone con verdure a parte; carni tenerissime con la cotica bella croccante. Siamo diventati praticamente cavernicoli, aggredendo la carne come se non ci fosse un domani. Ottimi anche i dolci. Vino, acqua e mirto hanno accompagnato un'ottima cena. Costi bassi se paragonati alla quantità e qualità di ciò che abbiamo mangiato.
Omar_Migliavacca
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22 Luglio 2023
10,0