It is a place that arose a long time ago, when the San Paolo village was a workers' environment. Now it has maintained its popular profile, at least at lunch, with an economical menu, transforming itself in the evening into a place for intimate meetings. The space is not large, very clean and welcoming. Traditional Piedmontese home cooking, with updates on quality. I highly recommend.
Roberto Maina
.
17 Maggio 2024
8,0
Spectacular Piedmontese food. Excellent quality. Perfect combinations. Very professional and very kind staff. Don't miss lunch in this restaurant. You will definitely come back!!!!!!
Good restaurant, not a huge place but the owner does her best to welcome you whether you are alone (unlike other places) or in a group (it is always better to book in advance in this case). Prices more than fair.
marco lavoro
.
17 Aprile 2024
10,0
I ate here for lunch with a first course, second course and side dish for 14 euros
Fast and courteous service, very good food and above all I ate the breaded ribs, a reminiscence of the past which pleasantly impressed me, if I have the chance I will go back
renato
.
15 Aprile 2024
8,0
Honest trattoria for a quick and cheap lunch.
The tables are a little crowded...
Marco Brugo
.
16 Marzo 2024
6,0
Caratteristica trattoria come una volta, informale , con pochi tavoli. Pranzo a menù fisso a 14 euro eccezionale costituito da primo , secondo , contorno o dolce, 1/4 vino oppure acqua e caffè. Cucina casalinga come una volta. ottima la trota al cartoccio e favolosa la torta di mele. Da ritornarci
diodo
.
15 Febbraio 2024
10,0
Una classica trattoria di 40-50 anni fa, però meno impersonale, più allegra (e senza la televisione accesa per le partite…).
Il menu è sterminato e assai ricco di tentazioni (pesce e frutti di mare compresi), perché la cucina è sia piemontese che toscana.
Noi due abbiamo scoperto che hanno la rara benedizione di saper friggere, spazzolandoci subito un secondo: un gigantesco piatto a testa di carciofi fritti: asciuttissimi e croccanti, ma con l’interno ancora morbido… Una meraviglia, di più!
Poi due piatti di carne tenera e saporita (saltimbocca alla romana e paillard), e due dessert con gelato (più due bugie, ottime, offerte).
In definitiva, quattro secondi, un assaggio di antipasto, dolci, caffè, acqua minerale e un litro del loro buon Nebbiolo (13€): in tutto, 30€ a testa.
Non da “wow, che poco!”, ma assolutamente giusto (uno “normale”, che non prenda due secondi e non beva mezzo litro di Nebbiolo, dovrebbe spendere sui 25€…): torneremo di sicuro, non appena apriranno il loro dehors, in un tranquillo slargo a cinquanta metri da piazza Sabotino.
PhilippeNoiret
.
04 Febbraio 2024
8,0
Excellent old fashioned place, also the price is always excellent
Gabriele Neirotti
.
23 Gennaio 2024
10,0
Good trattoria in the San Paolo area, fast service. Very difficult to find a nearby parking space for the car.
MC
.
26 Dicembre 2023
8,0
To try!!! Informal environment, excellent service, kindness and good food.
Maria Teresa Lamaestra
.
20 Dicembre 2023
10,0