Enchanting place, especially the outdoor space and the room above the stairs. Always friendly staff and excellent food.
Beatrice Lencioni
.
06 Maggio 2024
10,0
Lovely place, very topical, just the staff was very unprofessional (but nice anyway)
Elena Prato
.
26 Aprile 2024
8,0
Very good and refined food, prices not exactly like a restaurant
Francesco Pellegrino
.
21 Aprile 2024
10,0
Very nice! A place from the past with many historical memories, refined and traditional dishes, Piedmontese appetizers (veal with tuna sauce, crostini with anchovies and tomino cheese with fabulous pepper sauce!), tender rump but exceptional Ligurian rabbit!!! Excellent desserts, the typical bunet and an unforgettable grandma's tart.....good service and bill! I will return in the summer to have dinner in the garden. I highly recommend it.
Barbara Di Stasio
.
21 Aprile 2024
10,0
historic place where I spent the 80s and 90s, then renovated into
cooking and management whilst maintaining the original atmosphere 👏🏻 to be booked well in advance as it is often fully booked
Margherita Sassone
.
19 Aprile 2024
8,0
A truly pleasant place, always a guarantee
Chiara Mancinelli
.
14 Aprile 2024
10,0
Excellent food and excellent value for money. Fast, friendly and attentive service. Advised.
Irene Foschini
.
07 Aprile 2024
8,0
Really a very nice and typical restaurant with delicious dishes.. unmissable in Turin
gilles .M
.
02 Aprile 2024
10,0
Provato questo ristorante proprio oggi a pranzo, mi trovo a dover contraddire alcune recensioni in merito all’accoglienza e al servizio in quanto personalmente l’ho trovato cordiale e gentile e non “freddo”. Menù semplice con piatti della tradizione piemontese, prezzi adeguatissimi alla qualità offerta, servizio rapido nonostante il locale fosse pieno. Torta alle nocciole sublime.. direi che torneremo
travelwithme1990
.
18 Febbraio 2024
10,0
Una trattoria con una storia e un retaggio culturale da mantenere vivo. L'ambiente è semplice ma gradevole, la cucina altrettanto semplice, ma di qualità. Antipasti misti, vitello tonnato alla piemontese, agnolotti dal plin, brasato con puré, semplici torte. Tutto corretto, a partire dal servizio e dai tempi della cucina, in un contesto cordiale e quali familiare. Spesa intorno ai 40 euro a persone, per un pasto completo, vino e caffè inclusi.
talpo1960
.
09 Febbraio 2024
8,0