Favorite restaurant because of its waitress!
In addition to delicious and quality seafood pasta. The waitress was a joy of life and very helpful.
I recommend
claire ortolland
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23 Maggio 2024
10,0
Found on the fork, we had dinner in a very welcoming and pleasant environment: the express cuisine is truly the strong point which allows a good choice between different sea and land dishes where all courses are prepared with care that is nothing short of fantastic .
Food cooked and presented really well.
A beautiful evening, we will definitely be back!!!
Francesco Tani
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19 Maggio 2024
10,0
Very nice experience. Wonderfully nice service. Very good pasta. Delicious tiramisu with cream that melts in your mouth. A perfectly suggested wine. I recommend this place with all my heart.
Joanna Więcek
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16 Maggio 2024
10,0
Near the Vatican Museum, this small restaurant will delight your taste buds. The pasta is delicious, as is the tiramisu. The owner and the chef will take great care to ensure you have a good evening. A great discovery that deserves to be known. THANKS
jean Philippe ROMEUF
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14 Maggio 2024
10,0
Fantastic fish restaurant and the perfect Al dente level of pasta! Lovely team!
Tristan Berghaus
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10 Maggio 2024
10,0
Delicious, the hosts are adorable, it’s a very good address and a magnificent place that I recommend.
Camille G
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09 Maggio 2024
10,0
The food was delicious! The volume of the music was too loud and we preferred not to eat dessert there.
Andrea Miyuki Yoshimura
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05 Maggio 2024
10,0
First and most importantly, the food is INCREDIBLE. The owners are very hands-on (including in the kitchen) and customer service is impeccable. Not pushy and extremely accommodating (I was accompanied by someone with high blood pressure). Highly recommend!!
Assem Mihirig
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04 Maggio 2024
10,0
Abitando da sempre in zona, non mi aspettavo una simile “chicca”. Si perché Tocco Ferro è una incredibile scoperta, in una zona popolata per lo più da ristoranti per turisti. Locale piccolo, che rispetta le corrette distanze tra i tavoli. Menù con il giusto numero di portate, evidente frutto di un’attenta selezione. Gli antipasti sono già top, gamberi in salsa (lode) e fiori di zucca ripieni di bufala e gamberi. Scegliamo due primi e anche qui battiamo le mani: spaghetti aglio e olio e gamberi, ottimi, paccheri cacio e pepe e asparagi (lode). Prendiamo quindi una frittura (pesce fresco cotto a regola d’arte) per finire con due dolci ancora ottimi (lode per la mela con cannella). Se la cucina è gestita con grande maestria da un’ottima chef, il servizio in sala non è da meno, grande cortesia e altrettanta simpatia. Insomma Tocco Ferro ci è proprio piaciuto, lo consigliamo vivamente e per quanto ci riguarda torneremo presto.
otta66
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23 Marzo 2024
10,0
Bhe trovare oggi ancora un piccolo locale d'eccezione in cui ancora il lato umano ha un valore è difficile
Poi se parliamo di cibo .....Alessio vi guiderà e consiglierà nella maniera più consona a voi
Meravigliosamente ottimo
aleroma62
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17 Marzo 2024
10,0