We dined outdoors on April 21st: fast service, friendly, smiling and prepared staff: the tasting platter, presented with mandolin-cut fried potatoes, was made up of 3 wedges of panadas filled with meat and potatoes, I must say excellent: the pasta external was also good on its own, and very digestible. The other "Sa Panada" platter was a mix of mini panadas of various flavours, meatballs with sauce, fregola with aubergine, culurgiones of various flavours, baked potatoes, bruschetta... in short, many very good things!!! High quality, correct price (20 and 18 euros respectively). The glass of red was also very good, Rocca Rubia (Carignano) and went well with the rest of the food. It's a shame there isn't a place like this in my area.. 😅
Barbara Marchi
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27 Aprile 2024
10,0
Every time I come to Cagliari, I'm a regular stop at Sa Panada, excellent food, especially the Panada with peas which is amazing, perfect and abundant cocktails, you eat outdoors in this pedestrian street. The owner is very good and manages to put everyone at ease... Seeing is believing!!!
Michele Benacci
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26 Aprile 2024
10,0
I just finished the Margherita, quite simply the best pizza of my life. I absolutely recommend this restaurant on the heights of Cagliari. The chef is adorable. A pure happiness.
Simon Allaire
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23 Aprile 2024
10,0
The platter is a little expensive, the drinks less so
Roberto Cantu'
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19 Aprile 2024
6,0
Very nice environment, very helpful staff. Many thanks to Rebecca in particular, very kind <3
Lucia Mallus
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13 Aprile 2024
10,0
Excellent platters of Sardinian delights 🤗💥
Francesco Fregni
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18 Marzo 2024
10,0
Extremely disappointing, cutting boards too expensive for what they offer..
It's okay to stop by mistake...Not to mention the service, the waiter was busy chatting with friends rather than serving customers!..
Valentina Caddeo
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04 Gennaio 2024
6,0
Excellent food, quick and friendly service... normal prices... an experience to be repeated
Elisabetta Gulleri
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31 Dicembre 2023
8,0
Apericena in una bellissima serata di dicembre.. la location esterna è bella di percepisce il freddo ma allo stesso tempo ci si riscalda con i Funghi che fanno una bellissima fiamma . Abbiamo preso 2 taglierò uno sa panada e uno di mare … tutto molto buono anche se le panadas di mare sono poco saporite… buona offerta di taglieri e i vari gin presenti… soddisfano una buona clientela. Ci tornerei volentieri.
Lucianchen
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17 Dicembre 2023
10,0
Che dire! Sa Panada é quel posto dove vai quando hai voglia di fare un aperitivo in un ambiente amichevole, oppure quando vuoi accompagnare una cena con lo spritz o una bottiglia di vino. É adatto anche per bere qualcosa dopo cena.
I taglieri proposti sono vari, tutti ricchi di prodotti tipici sardi: per l’aperitivo consiglio il tagliere “Sa Panada”, perché permette di assaggiare un po’ tutto; per la cena preferisco il “Pezza”, a base di carne, e il tagliere “Degustazione”, per assaggiare la panada in piú varianti. Inoltre é obbligatorio assaggiare le panadine dolci, alla crema o alla Nutella.
Stefano, il proprietario, e il resto del personale sono super disponibili, gentili e simpatici. I prezzi di cibo e drink sono nella media.
Consiglio di prenotare sempre sopratutto se serve un tavolo grande!
carlottazucca
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11 Dicembre 2023
10,0