Excellent restaurant, table service is carried out by the owner who takes care of the customer with kindness and professionalism. Refined dishes with excellent combinations. Excellent quality.
Ferdinando Izzo
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03 Maggio 2024
10,0
Great place on a magical street in spring because of the flowering trees. The food is very good and the prices are not exorbitant. In any case, I do not recommend it to families, even the menu does not lend itself to it.
Luca C
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14 Aprile 2024
8,0
un piccolo ristorante nel cuore dei Parioli dove si mangia ottimo pesce. cucina un po' particolare, dove si osano piatti diversi dal solito. molto buoni, nessun dubbio. la proprietaria unisce gentilezza e competenza. per trovare qualche (moderata) critica, il costo è forse un po' troppo alto e la lista dei vini limitata. comunque abbiamo passato una piacevole serata.
Stefano
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09 Marzo 2024
8,5
Il locale è piccolo con dei tavoli sapientemente separati.
Il cibo è presentato bene e di qualità. Alcuni abbinamenti personalmente non mi hanno convinto, così come alcune tipologie di pane.
Sicuramente è un bel posto dove andare se si desidera mangiare del pesce
vitoparisi
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05 Marzo 2024
8,0
Very nice, intimate, excellent service. Take the bread it's worth it. We will definitely be back, thank you.
Greta Paolucci
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29 Febbraio 2024
10,0
Locale accogliente, con non più di 40 coperti ma dall’arredamento sfizioso.
Lo chef e proprietario è simpatico e ospitale. La formula menù a sorpresa è stata una bella scoperta, molto divertente. I piatti sono ricercati, sfiziosi e di grande gusto.
Un paio sicuramente da sottolineare: pasta patate cozze e provola affumicata / spaghettone aglio, olio e peperoncino servito con gamberi crudi di mazzara / coda di rospo salsa blanquette.
Vorresti assaggiare tutto subito ma nn si può! Da ritornarci sicuramente !
marcofabio1
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09 Febbraio 2024
10,0
Cozy place, with no more than 40 seats but with delicious decor.
The chef and owner is personable and hospitable. The surprise menu formula was a great discovery, very fun. The dishes are refined, delicious and of great taste.
A couple definitely worth highlighting: pasta, potatoes, mussels and smoked provola / spaghettone with garlic, oil and chilli pepper served with raw mazzara prawns / monkfish in blanquette sauce.
You would like to taste everything immediately but you can't! Definitely coming back!
Marco Fabio Serra
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09 Febbraio 2024
10,0
The place is small but super cozy. The chef and owner is just great! We ate a few amazing dishes with explosive flavor
Would have loved to try everything in the menu. We’ll come back for sure!
Defo approved
Rodolfo Pisa di Monterosa
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09 Febbraio 2024
10,0
Amazing restaurant! Few tables, impeccable service, attention to detail! We had fried anchovies with artichokes and saffron as an appetizer, a spaghetti with red prawn of indescribable goodness and a selection of sublime desserts! Very high quality of raw materials cooked by a chef who will go a long way! Go there before it becomes impossible to find a table! You will not regret it!
Dariapinelli@gmail.com Pinelli
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06 Febbraio 2024
10,0
Piccolo ristorante, grande qualità del menu, cantina di nicchia, ottimi vini , servizio impeccabile, una bella scoperta
Riccardo
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14 Gennaio 2024
9,5