Excellent cuisine and above all super hospitable. Staff always available, especially Daniele 😁
antony scafidi
.
10 Maggio 2024
10,0
The staff are very kind. The food is also delicious. Especially the sardine and fennel pasta!
早川昌子
.
03 Maggio 2024
10,0
Dinner in an environment that emanates Sicily from the walls, delicious rings with sauce and Sicilian fried food that would be enough for 3 people and lastly the friendliness and kindness of the staff.
Super recommended!
Cristiano Paoletti
.
03 Maggio 2024
10,0
Spectacular food, but Daniele better!
Francesca De Rigo
.
29 Aprile 2024
8,0
Fantastic location surrounded by excellent food!!!
Very nice waiters and owner!
Definitely coming back
Fabrizio Nervo
.
29 Aprile 2024
10,0
Very nice place, near the port. Really very nice and friendly staff. Traditional Palermo dishes, generous portions and good value for money. Compliments
Fedele Martinelli
.
28 Aprile 2024
10,0
Excellent dishes of Sicilian cuisine with some reinterpretations. Courteous and hospitable staff with prompt service.
floriana d'ausilio
.
27 Aprile 2024
10,0
Unfortunately, the frying was very oily and the grilled squid was very tough... but the lady was kind and asked if she wanted to do it again. Caponata however very good! In the end they gave us a little discount for the inconvenience
Massimiliano Bonifazi
.
25 Aprile 2024
6,0
Osteria tipica (ma davvero tipica) in pieno centro a Palermo. Ottimo tutto dagli antipasti (fritto siciliano, sarde fritte, frittura di totani e cacio all’argentiera), alle padelle di primi (ragù di cinghiale, glassa e broccolo arriminato tutti buonissimi) fino ai buccelatini finali. Buona scelta di birre vini e amari. Prezzo onesto.
costcla
.
06 Febbraio 2024
10,0
Ristorante con appeal da tipica osteria post modern, in cui
semplicità, affidabilità e bontà, si evincono loro punti cardini in un exscursus da vera macchina da guerra.
Il menù è basato sul concetto di tradizionalita', infatti, i piatti, vengono presentati realisticamente senza orpelli superflui.
Il menù, riporta piatti ricette della cucina tradizionale e stagionale palermitana in divenire, con un'escaletion elaborativa meritevole.
L'intero staff, sempre educato, gentile, solerte, pronto ad assolvere il proprio ruolo anche in modo colorito,diretto da una coppia di proprietari, estremamente signorili
Ottimo rapporto qualità prezzo, mirato ad un parterre, fedele alle tradizioni enogastronomiche palermitane e, a quello turistico.
BonaparteM
.
02 Febbraio 2024
8,0