Damn it's too good but it's closed tonight at this time but maybe it will reopen later
Lorenzo Liberati
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06 Aprile 2024
10,0
Nice and easy-going tavern, I had dinner with my wife, an appetizer divided by two, scallops and razor clams au gratin, a decent seafood salad divided by two, two good first courses, a fried dish divided by two, a small bottle of wine, a water, a modest coffee The figure of 90 euros is a bit exaggerated in my opinion. For this price you can find better
Maurizio Palmiotto
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05 Aprile 2024
6,0
Excellent in every way!
Homemade sweets
Excellent fish!
Sergio Mobilia
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01 Aprile 2024
10,0
There is a bit of a cooking smell in the room near the kitchen but overall it is always a well-frequented place with excellent fish dishes. I recommend it to those who want to spend the right amount and want to enjoy good fish dishes.
Antonio Morrone
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25 Marzo 2024
10,0
Low price, but not enough food.
Giuseppe Serafini
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23 Marzo 2024
6,0
So.. so... Go there, eat and try everything, I loved the Tartares and the unrivaled desserts!!! the service is excellent and pleasant even if there are always a lot of people and there is a lot of talking...try it because it really deserves the 5 stars!!!!
Well done, the choice of wines is also excellent
Invite!!!
Francesca Stefanelli
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16 Marzo 2024
10,0
Very fresh fish and a pleasant and elegant environment; note of merit to Venusia and Dayana for the advice on wine and food. Highly recommended!!! Always a certainty
Max Lipo
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13 Marzo 2024
10,0
Fantastic staff, Dayana and Venusia are crazy! Excellent food. Highly recommended
Emanuela Rullo
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13 Marzo 2024
10,0
L’ambiente è un mix strano, quasi più da fast food che da ristorante. Ciò detto, il cibo è buono. Locale da annotare tra i preferiti. Andate sul sicuro!
Klaudjna
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05 Febbraio 2024
10,0
Con mia figlia, dopo aver letto le recensioni su Trip, abbiamo deciso di passare al volo per un pranzo veloce. Abbiamo trovato una gentilezza e predisposizione verso il cliente eccezionale. Senza prenotazione abbiamo dovuto aspettare qualche minuto, però appena liberato il tavolo ci hanno serviti. Antipasto polpettine di ricciola molto buono, ma il pacchero al ragù di cernia e i tagliolini alla ricciola, crema di zucca, fonduta di pecorino e carciofi croccanti veramente superlativi. Insomma, qualità e freschezza della materia prima eccellenti, piatti abbondanti e ben preparati ed il prezzo ottimo. Assolutamente da ritornarci.
Stay23924382499
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16 Gennaio 2024
10,0