Found it by chance while looking for something else, and I was satisfied
Guglielmooo
.
29 Aprile 2024
10,0
Our main dish... the kebabs... poor quality and very hard
Gianfranco Bruni
.
27 Aprile 2024
6,0
Good home-made fresh food
Traditional big portions, so keep in mind when ordering
Get very busy, mainly large table
Prices wise, very good big car park at the back
nicolas slama
.
19 Aprile 2024
8,0
Truly homemade cuisine, with fresh ingredients
Cristina Mazzioli
.
15 Aprile 2024
10,0
Discovered this place through relatives... delicious and homemade food, kind and friendly staff and a family atmosphere... to come back to try the first courses 👍😋
Concettina Di Nino
.
14 Aprile 2024
10,0
Ristorante suggeritoci dal nostro locatore, nella cittadina di Spoltore, soprattutto per gli arrosticini, e devo dire che non ne siamo rimasti delusi.
Come antipasto abbiamo preso una ottima scamorza, porzione che andava bene anche per due persone, e dopo ci siamo dedicati agli arrosticini, 28 in tutto di cui 23 carne e 5 di fegato: molto succulenti, quasi da dipendenza (non credo di aver mangiato arrosticini di fegato così buoni altrove).
A completare la serata, una salsiccia aperta su una bruschettona di carne e una porzione di patate fritte.
Possibilità di parcheggio all'interno di un'area retrostante il locale.
49 EUR di conto finale, carne eccellente e servizio top.
MGG82
.
30 Marzo 2024
10,0
The food is very good, you can taste typical Abruzzo dishes. The house appetizers are highly recommended, especially the tripe and the kebabs, a wide selection of desserts. Absolutely worth trying.
Matteo Claudione
.
27 Marzo 2024
10,0
I'm from Abruzzo but I live in the Marche, I can't forget our cuisine and our delicacies, so to eat well and feel at home, the "Fuori Dal Gregge" tavern is what you need, and yesterday together with friends, I went back . The owner Alessio, whom I met 2 years ago thanks to some of my colleagues, is an "exceptional" person, friendly and polite, he always welcomes us cordially, and takes you back to your world which is Abruzzo. The environment is sober and familiar, the service is fast, the waiters are very smart and attentive to customer requests. The food is a real delicacy, the kebabs are the best, handmade and something else entirely, juicy, tasty, not to mention the liver ones which I couldn't find the right adjective to describe them. Various delicacies that will leave you breathless, from first courses to meat and sublime appetizers. I recommend this place to everyone, especially to lovers of Abruzzo cuisine. What can I tell you Alessio, we'll see each other again soon.
sergio guerrieri
.
22 Marzo 2024
10,0
It's a place where you can't give up on not going
Lorenzo Capperi
.
18 Marzo 2024
10,0
Ottimo ristorante dove mangiare le specialità abruzzesi. Io ci sono stato perché, essendo di un'altra regione, avevo voglia di arrosticini. Ho scelto quelli fatti a mano accompagnati da verdure grigliate e da goloso quale sono, ho assaggiato anche il loro tiramisù. Tutto eccellente, servizio rapido e prezzi davvero modici. L'affabilitá e la cura del cliente da parte del proprietario poi è un plus non indifferente. Consigliatissimo!
Ipnotiko72
.
14 Gennaio 2024
10,0