I am happy to come and eat with our dear friend Pierino. Very honest and everything you eat is of excellent quality. I recommend everyone to go there. Very professionally trained and love cooking. Compliments.
Ielena Rozhkova
.
24 Maggio 2024
10,0
The food is wonderful, the suckling pig is the best I've ever tasted, truly extraordinary. I was in La Spezia today just to eat the suckling pig, but unfortunately they are not open at lunch time.
Sandra Roviaro
.
11 Maggio 2024
10,0
A trip to Sardinia! The owner is a true Sardinian, joking and friendly. He cares a lot about his customers and knows how to advise. You can tell he loves his job. The quality is excellent and I had a really good dinner. Advise.
Massimo Frezza
.
25 Aprile 2024
10,0
Excellent food and drinks, excellent value for money and an exceptional owner for his hospitality and attention
Filippo Grispigni Manetti
.
23 Aprile 2024
10,0
Typical Sardinian cuisine restaurant.
The boss welcomes you with open arms.
This is a unique menu (single price), delicious and very generous.
A word of advice: be hungry when you arrive...
Very good myrtle by the way
Corentin NOIZET
.
18 Aprile 2024
10,0
Plenty! Everything delicious! I recommend!
Rita Masaro
.
06 Aprile 2024
10,0
All very good as always, lovely and always present staff ❤️❤️❤️❤️
Sabrina Posselt
.
01 Marzo 2024
10,0
Great price and great food..Sardinian specialities...
Michele Orsi
.
28 Febbraio 2024
10,0
Cena tipica sarda, un' esperienza fantastica per le nostre papille gustative.Si parte da un antipasto ricco con salumi e formaggi,salsiccia di cinghiale e carciofi.Poi i malloreddus ,le fregole e l' immancabile porceddu.Si termina con un assaggio di dolci veramente buoni(seadas, crostate...)e delicati.Complimenti a tutti anche per il servizio attento e la gentilezza! Bravissimo lo chef 👏. Prezzi onesti date l abbondanza e la qualità del cibo offerto.
cristinab192
.
15 Febbraio 2024
10,0
La Sardegna in tavola! Essendo la nostra prima volta, ovviamente ci affidiamo al Menu Degustazione: antipasto sontuoso (salumi, formaggi, carciofi), ravioli alla Campidanese, con ricotta e limone, superbi, poi il classico porceddu, integrato dalla Pecora in Cappotto, un'autentica sorpresa! In entrambi i casi, la carne risulta morbidissima, frutto di un'accurata cottura. I dolci, poi, sono una sublimazione finale, con assaggi per tutti i gusti: la sorpresa è un dolce a base di sedano e mandorle fantastico! Scrivendone il giorno dopo, nonostante la quantità di cibo, la digeribilità è stata perfetta!
McAvity6
.
27 Gennaio 2024
10,0