Typical Piedmontese restaurant, excellent dishes, all prepared and very good.
Roberto Gaidano
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06 Aprile 2024
10,0
You can definitely find better pasta chain places in Turin and tris di bruschetta was not up to Italian standard
Kajus O
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04 Aprile 2024
8,0
I ate with the family; friendly and helpful staff!
Very good pasta, nice portions! Excellent value for money. I recommend it
elena zara
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01 Aprile 2024
10,0
Friendly staff and fast service.
The first few were good but nothing particularly special.
I expected more, slightly high prices for what you eat.
Martina Blotto
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31 Marzo 2024
6,0
Good pasta, generous portions. The service is friendly and quick. It's a shame about the tables facing the entrance (they create temperature changes at each entrance).
Ivan Rosamilia
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31 Marzo 2024
10,0
Excellent fresh pasta, predefined or modular dishes of your choice. So-so place. Trained staff. Better to book.
Chiara Zanchi
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29 Marzo 2024
8,0
Objectively reviewing a medium-large restaurant chain is difficult, particularly if it is Miscusi. Because here everything is a function of brand identity, everything. Every little detail, from the entrance to the exit, from the girl who makes the dough practically in the window, to the Duralex glasses.
And what do you review then? The food. And the food is good pasta, seasoned with fairly high-quality products, which goes well with the restaurant's brand. But really nothing special.
Miscusi is this, pure image. If you are there, you will also have a good time. The food is on their side!
Matteo Maero
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28 Marzo 2024
8,0
Lovely little spot for some pasta. Friendly service, good quality pasta and nice venue. Would recommend 100%!
La voglia di mangiare un bel piatto di pasta è stata soddisfatta del tutto da Miscusi. Personale attento e gentile, locale che fa sentire subito a casa e a proprio agio. La figata è che puoi sceglierti tu i piatti (il tipo di pasta, di condimento ecc). Pasta squisita, forse anche meglio di quella che fai a casa :)
Conviene prenotare perché il posto è sempre pieno di gente sopratutto nel we. Grazie per questa bella scoperta!
mm_nob
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20 Gennaio 2024
10,0
Locale che ricorda una trattoria di un tempo, con i tovaglioli a quadrettoni e l'acqua servita in una brocca di ceramica, il tutto condito da un tocco di modernità, con l'app menù e i tablet dei camerieri.
La vera chicca è la pasta fatta in casa, con l'area cucina visibile al pubblico tramite delle vetrate, all'ingresso. Completa l'esperienza la gentilezza e professionalità dei camerieri.
Cibo ottimo, prezzi contenuti per essere in centro e per l'alta qualità delle materie prime.
Mi è piaciuto molto e lo consiglio a tutti!
JulienRose
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19 Gennaio 2024
10,0