A very elegant and refined restaurant in the center of Turin where you can taste excellent fish, both raw and cooked, accompanied with excellent wine.
Lovely place, I will definitely go back
Massimiliano Corica
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18 Maggio 2024
10,0
Excellent restaurant recommended by my friend Roberto from Turin,
Particular, very private environment
ILIC MUSSINI
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27 Aprile 2024
8,0
Always at the top, raw mixed 10 and praise! Impeccable service!
Sergio Giacosa
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28 Marzo 2024
10,0
Excellent restaurant... from the super friendly welcome to the particular and well-kept location. I tasted a bit of everything from crudités to mixed grills, the freshness and quality of the food are indisputable and of the highest level as is the care taken with the dishes.
Prices in line with the level of the restaurant.
I will definitely be back and highly recommend!
Davide Ponte
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08 Marzo 2024
10,0
A wonderful restaurant, I am delighted, the service and interior pleased me. The restaurant has several rooms and a romantic atmosphere. We ordered a large plate of pesce crudo. The seafood was fresh, everything was very tasty.
Ника Синегина
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06 Marzo 2024
10,0
Elegant fish restaurant in the center of Turin, well-kept location with trained staff and impeccable service. Excellent dishes from raw dishes, including quality first and second courses and considerable portions. Excellent champagne. Recommended!!
Angelo Cimmino
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21 Febbraio 2024
10,0
Highly recommended!!! Refined in taste!
Selene Abramo
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17 Febbraio 2024
10,0
Refined and pleasant environment, excellent service, superlative dessert. My choice of fish main course didn't excite me
federica filippino
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11 Febbraio 2024
8,0
Tanta scena ma la sostanza non collima col... 'fumo dell'arrosto'. Sul crudo di pesce proprio non ci siamo. Qualità del pesce buona ma non eccelsa. La chef è molto gentile e il suo sorriso scalda un'atmosfera altrimenti un po' troppo avulsa dal contesto in cui si trova il ristorante.
MafeAgnese
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08 Gennaio 2024
6,0
Terza visita in pochi mesi, e implicita conferma che i ristoranti - come i meccanici - danno il meglio quando il cliente è ancora vergine. Dopo averti sedotto, iniziano a mostrare il lato peggiore.
Mi spiego: 4 ore per servire antipasto-secondo-dolce a dieci commensali non è una cena è un sequestro di persona; due camerieri che sembrano appena usciti dal letargo non fanno onore a un ristorante che si paluda di alto lignaggio e relativi prezzi. Alta cucina e basso servizio non vanno insieme, lo vogliamo capire o no?
Epiquro
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19 Dicembre 2023
6,0