Traditional trattoria, excellent cuisine, quick service, excellent quality/price ratio
Felix1Wolf
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12 Maggio 2024
10,0
Excellent trattoria. The only downside is that it takes time because the service is long. The downside of quality.
Jean-Marc Le Page
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10 Maggio 2024
8,0
Let yourself suggest the boss's antipastis and discover the flavors of Naples.
A delight !!
The polpettes and cockle pastes are simply incredible!
The deserts are very very good.
The restaurant has received several dozen awards and it is well deserved.
chris mun
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09 Maggio 2024
10,0
I will never forget this cozy restaurant we found by accident. The food is very delicious. Mr. Raffaele and his mother are very sweet people. For me, experiencing Naples was eating a plate of food in this restaurant and feeling this environment. I hope to see you again. Respects
Mustafa Başaran
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07 Maggio 2024
10,0
Wonderful little place, when we arrived we found only five tables, which were occupied with local people. The menu in English and the manager making recommendations are appreciated. The food is delicious and everything is prepared to order, with delicious wines. A pretty good price for the delicious food they prepare.
Rodrigo de Niz Garcia
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07 Maggio 2024
10,0
If you are looking for good Neapolitan cuisine in a great place, this is the place. A small, atmospheric place a few moments from the New Palace, in the narrow streets of the old part of Naples.
MARC09
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02 Maggio 2024
10,0
Behind Piazza Plebiscito, a real traditional cuisine with excellent food! Few tables, kitchen open onto the room, where the chef "sautés" live; The Innkeeper is a fantastic and very particular character, but if you enter this historic trattoria, with the spirit of eating well and feeling like you're in a corner of REAL NAPLES... then it's the right place!
AziendaAgricolaImpoggio
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30 Aprile 2024
10,0
The best restaurant I've ever met.....I've been going there since 1995......friendliness, good food, and the owner is great!!!
Raffaele Cesarano
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30 Aprile 2024
10,0
Già dalla prenotazione telefonico mi rendo conto che Raffaele, il proprietario, è una persona cortese e simpatica. Il locale è piccolo e spartano, noi eravamo in 6 + passeggino ma Raffaele ci ha ricavato spazio sufficiente e ci ha accolti con frittate di cipolle e di zucchine (ottime!), alici dorate e fritte, polpette di melanzane, salsicce e friarielli. Le preparazioni sono semplici ed autentiche, i sapori sono quelli della tradizione. Abbiamo proseguito con assaggi di pasta alla genovese, spaghetti con le vongole e gnocchi alla sorrentina, un piatto più buono dell’altro. Per finire abbiamo assaggiato gli involtini di carne e quelli di cotica: ottimi anche quelli.
Assolutamente consigliato!
Lupus955
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28 Gennaio 2024
10,0
Il locale è piuttosto piccolo ma particolare, frequentato principalmente da napoletani, con un'accoglienza senza fronzoli. I primi piatti sono ottimi e molto economici. Consigliato a chi si trova dalle parti di Santa Lucia.
Amlmr
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31 Dicembre 2023
8,0