Il Grillo In Castelnuovo del garda

7,4

Basado en 781 opiniones encontradas en 2 webs


7.4
7.4
7.4
7.4

tend

13
Di 52
in Castelnuovo del garda

I clienti commentano i loro piatti di...

pizza pesce semplice pasta spaghetti carne fritto vongole antipasti passaggio

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 609 8.6
Recensioni Nota
TripAdvisor 165 9
Genuine food and very knowledgeable staff
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29 Novembre 2023
10,0
Whatever dish you order is really well prepared and tasty. I heartily recommend the pizza and spaghetti with seafood. Very friendly and helpful staff. Exceptional prices, difficult to match. Place for every day. Well done!
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31 Ottobre 2023
10,0
There were several years ago, unfortunately I live in Sicily but Nicola remains the best and also a friend. I hope to return because he is truly extraordinary. Giuseppe Cottone
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19 Settembre 2023
10,0
I come to eat once a week like a long-distance driver Since La Scoglio is closed on Monday. TRUCK You can still park there and go to dinner a few meters away. Priced higher than usual but the food is very good. I'd love to come there.
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10 Settembre 2023
10,0
Ristorante con ambientazione semplice e una cucina casalinga che dà grandi soddisfazioni. Antipasto di mare molto buono, spaghetti allo scoglio con la pasta cotta al punto giusto e frutti di mare abbondanti; fritto misto asciutto e croccante, pizza squisita. Conto sorprendente: in questo locale non si paga il coperto! e i prezzi sono onesti.
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06 Settembre 2023
10,0
Fin da quando sono piccolo vengo in questo ristorante: pur prendendo da 20 anni spesso la stessa pizza (marinara a cui aggiungo il grana), ho avuto modo di provare moltissimi piatti diversi, e non sono mai rimasto deluso. Gentili, educati, si mangia bene e la posizione è strategica. Sempre una certezza.
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26 Agosto 2023
10,0
Fin da quando sono piccolo vengo in questo ristorante: pur prendendo da 20 anni spesso la stessa pizza (marinara a cui aggiungo il grana), ho avuto modo di provare moltissimi piatti diversi, e non sono mai rimasto deluso. Gentili, educati, si mangia bene e la posizione è strategica. Sempre una certezza.
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24 Agosto 2023
10,0
Már jártam itt és érdemes volt most is idejönni. Nagyon kedvesek a felszolgálók. Egyszerű de hangulatos étterem. A helyiek is ide járnak vacsorázni. Sajnos csütörtökön zárva van. Eddig itt ettem a legjobb kagylót életemben. A rostélyos is nagyon finom volt. Az árak megfizethetőek, ajánlom mindenkinek!
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24 Agosto 2023
10,0
Il cibo era molto buono, sopra le mie aspettative! Il servizio era un po’ lento però tutto sommato neanche così tanto, anche se il posto aveva il classico ambiente da hotel a 2 stelle ( non a caso ce ne uno sopra proprio a due stelle😂) in conclusione lo consiglio per il cibo
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18 Agosto 2023
10,0
Cortesia e disponibilità caratterizzano tutto il personale dell'hotel. Punto di forza ineguagliabile è sicuramente il ristorante in cui è possibile degustare ottime pietanze preparate con cura e fantasia utilizzando ingredienti di qualità. Complimenti!
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17 Agosto 2023
10,0

Ristoranti simili a Verona

7,4
716
Recensioni

La Taverna di Pulcinella

02/04/2024: Order takeaway pizzas: fast, friendly and delicious pizzas (real Neapolitan pizza). Excellent value for money
09/03/2024: Fantastic pizza, with true Neapolitan cuisine, for me, as I'm from the north, it was the best
7,4
521
Recensioni

Pizzeria Primavera

14/03/2024: Brought by my personal coach Massimiliano Recchia and driven by the curiosity to taste this wonderful pizza which leads him to come to the mountains from Verona city I truly discover an exceptional pizza (and it hasn't happened in a long time and modesty aside I have only 23 years of experience in the white art) practically perfect in terms of visual, gustatory and olfactory aspects, a true culinary pleasure to be absolutely experienced because here you can see the true passion for a job that of a true Italian pizza chef linked to tradition and innovation (he uses flours mixed with wheat germs and dusts with semolina, which I also did in my pizzeria Dottor Pizza in Bussolengo (VR) I only found a slight smudge in the undrained but very fresh buffalo mozzarella and a longitudinal cut was enough to let the excessive liquidity flow out. So we are at the highest gastronomic levels In fact, after the marinara with the addition of capers, olives and salami (well, yes I like strong and decisive flavours) I ate another tomato and buffalo pizza with the addition of fresh basil, a real delight for my palate and not for my poor diet but every now and then eating really well leads to these excesses but loving yourself is never a sin. The exchange of information with the pizza chef and owner of the same class as me (1972) who very often shares the same love for the pizza product was very interesting. imitated with squalid discs of tasteless and odorless dough that taste more like plastic than dough but the perfect maturation and ideal leavening of the mass is not for everyone. Congratulations for the splendid multi-speed mixer that my colleague proudly showed me. So come and taste it and you won't regret it guaranteed Doctor pizza my stage name but that's another story.......
30/12/2023: Delicious pizza and quality ingredients!

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