Grow Restaurant In Albiate

8,0

Basado en 166 opiniones encontradas en 2 webs


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tend

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Di 16
in Albiate
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Di 9
di cucina Italiana in Albiate

I clienti commentano i loro piatti di...

cuore risotto pesca bellissimo

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 110 9.6
Recensioni Nota
TripAdvisor 63 9
Sublime experiential journey in a jumble of flavors and smells that accompany you from appetizer to dessert. Absolutely worth trying.
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26 Marzo 2024
10,0
We went to Grow for a truly incredible business lunch. Delicious bread, warm and fragrant, very interesting first and second courses (especially the spaghetti, my favourite) and a colomba with crème anglaise which I would like every day. Since we were the only six customers of the day, we were pampered and Riccardo answered all our questions. I want to go back immediately!
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13 Marzo 2024
10,0
Locale sofisticato e pensato, materie prime di qualità, largo ai giovani! Bravi. Esperienza da provare assolutamente.
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05 Marzo 2024
10,0
Excellent, no doubt about it. Reasonable price for the quality and research that goes into it.
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17 Febbraio 2024
10,0
La proposta dei Fratelli Vergine, Riccardo in sala e Matteo in cucina, è incentrata sulla ecosostenibilità. Ciò vuol dire: carne e pesce d’acqua dolce non d’allevamento, alla stregua dei druidi cogliere tutte le opportunità che i prati e i boschi brianzoli offrono, zero spreco di cibo (quindi in sede di prenotazione, almeno 24 ore prima, va scelto uno dei tre menu degustazione proposti). Il perseguire questa filosofia in modo ortodosso (sforzo riconosciuto dalla Guida Michelin e premiato con la stella verde ) non solo è di per sé eticamente encomiabile, ma rende anche unica la cucina dei due giovani Fratelli. Venendo alla nostra esperienza (mia e di mia moglie) abbiamo preso il Menu FRA I BOSCHI con l’aggiunta del RISOTTO AGLIO NERO CAPRA E RAFANO. Ci è piaciuto molto: abbiamo trovato la cucina nitida e leggera, giuste le quantità e corretta la successione dei singoli piatti. Consiglio (solo io, perché mia moglie è astemia) l’abbinamento con il percorso di calici: vini (ecologici, va da sé) molto interessanti, quasi tutti di piccoli produttori ai più sconosciuti. Caso raro, visto che generalmente il vino al calice è banale e serve a finanziare la cantina. Abbiamo anche apprezzato molto che per assicurare la massima qualità, almeno per adesso, la capienza sia limitata a dieci coperti a sera e che i nostri cani siano stati accolti in modo disinvolto.
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17 Gennaio 2024
10,0
We discovered this restaurant through a collaboration they had with a well-known restaurant in our area (Mystic Burger) and, intrigued by the culinary offering, we decided to book for my husband's birthday. We were pleasantly surprised by this small place, which offers Brianza cuisine revisited in a modern key and executed with sustainability criteria. The restaurant offers high-level but absolutely not haughty cuisine, at the end of the dinner we also had the pleasure of exchanging a few words with the two young owners (Matteo who takes care of the kitchen and Riccardo who takes care of the dining room), very knowledgeable people but at the same time very time in hand. The final bill is not for all budgets but in my opinion it is an experience worth trying.
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17 Dicembre 2023
10,0
One of a kind place. Very high attention to refinement from food to service. The study of food starts from afar. Highly recommended.
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16 Dicembre 2023
10,0
One word: WOW. Eat and experience passion in the kitchen. Every bite is a journey into the woods.
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14 Dicembre 2023
10,0
Esperienza unica. Due fratelli che con studio e dedizione hanno creato un luogo diverso dagli altri con un'attenzione assoluta alle materie prime ed ai vini.
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20 Ottobre 2023
10,0

Ristoranti simili a Monza e della brianza

8,0
1792
Recensioni

Hambu

02/04/2024: Impeccable service, excellent pinsa.
29/03/2024: We have dined several times at this hamburger restaurant and I must say that the food is really excellent (both the appetizers, the sandwiches and the pinsa). The waiters are very nice and helpful but the service is sometimes slow. The place is very nice, welcoming and modern. The crostini with Luganega are highly recommended as an appetizer, a delight!
8,0
517
Recensioni

Ristorante Corso Como 52

17/03/2024: Aperitif with 2 pretzels.... wine from €7.00 per glass, you can do more. Complete menu with fish and meat, very varied, nothing to say. I asked for some info on the products but received vague answers. Dinner with salmon tartare starter 100g but 50g. of Avocado... flavourless cake I had to ask for the condiment which normally should be brought or in any case suggested. Pepper salt in plastic... Wine ok but little choice by the glass. Served with a full glass... better to arrive with the bottle at the table..... Spaghettone with garlic, oil and raw scampi. too al dente, it gets stuck in the teeth... and a questionable raw portion. A little spicy. I would like to point out that my wife was left with a dirty fork and knife from the appetizer (burrata and anchovies). The second glass of white wine I took was remarkable but I received it at the end of the first course, that is, at the end.... I suggest greater dynamism, accuracy in following the tables which are few and knowing better the origin of the products.
11/03/2024: Birthday party, excellent aperitif, good and plentiful, a first course served at the table of good quality, impeccable service with Mr. Mariano always present and attentive. Advised

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