One of the best fish restaurants I've tried... I'll let the polished devilled octopus dish do the talking!
Gianluca Lunardi
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10 Maggio 2024
10,0
a guarantee for the quality of the fish, cuisine and customer care.
this evening pampering the customer with sea snails, and our order of white seafood linguine and mixed grill with vegetables, closed by another gem, salicornia. all with white wine.
the scent of the sea is confirmation of the quality of ector.
Roberta Colombo
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08 Maggio 2024
10,0
It's the second time we've eaten fish in this fishmonger/restaurant... everything was excellent, friendly staff, super easy environment.
We will definitely return and try the barbecue by choosing directly from the counter next time.
I dare to say that we have finally found the place we were looking for to eat excellent fish.
Silvia 83
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28 Aprile 2024
10,0
Ettore is the best, empathetic and makes your evening very pleasant
Giovanni Yu
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26 Aprile 2024
10,0
Posto perfetto per soddisfare voglia di pesce
Ottimi e abbondanti primi e secondi
Fritto leggero e croccante
Servizio accurato e personale molto disponibile
caterina v
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24 Marzo 2024
10,0
The food is good, the prices are correct, the fish is very fresh.
Improved environment.
Angelo Mondellini
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19 Marzo 2024
8,0
Fresh fish, well-stocked and attractive sales counter, take-away is also excellent.
Paolo Catalano
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17 Marzo 2024
8,0
I went today (15/03) to eat and I have to say…. Simply excellent! Friendly owner, great staff! I highly recommend this restaurant! I will definitely be back! Thank you with all my heart! I was very well! Legendary🤗
Luciana Gulino
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15 Marzo 2024
10,0
Excellent service, food a little less octopus with potatoes, not presentable
Fried Calamari: The crunchy batter was good but the calamari seemed to have been boiled and then fried
Vincenzo Maggiolini
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05 Marzo 2024
6,0
Ci vado spesso, ed ogni volta è una garanzia, settimana scorsa ci sono ritornato con la famiglia e che dire.......oltre al pesce fresco (il bancone parla da solo) Ettore e Barbara insieme all loro team ti fanno sentire a casa, complimenti anche allo Chef.
I piatti sono i classici della cucina marinara, semplici ma buoni e ogni tanto ci sono i fuori menù. io personalmente ho preso come antipasto una tartare di gambero, di primo i paccheri al calamaro ,mia moglie la parmigiana di pesce spada e linguine ai frutti di mare. Tutto ottimo e le porzioni generose, ed i prezzi più che onesti per essere un ristorante di pesce. dolce per concludere la cena di ottima qualità, come il prosecco.
Natzmac
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28 Novembre 2023
10,0