Absolutely worth trying. It is located in a very nice peripheral environment, close to the Ligurian Apennines. Worth trying is the famous "giro pizza", excellent and plentiful which combines several types of Genoese farinata with pizzata (excellent) and pan pizza.
The service was good, the bill was excellent.
To try without hesitation
Civ Casana
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11 Maggio 2024
10,0
well cooked pizza just the way I like it.
Farinata 5/5!!!
Kind and attentive sales assistants to every detail. Quiet environment suitable for family evenings. Congratulations to everyone!!!
Yoselin Zambrano
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03 Maggio 2024
10,0
Excellent pizza and farinata and much more, all this with the old management. Yesterday April 26th I tested the new management, I hope that with the passage of time the pizza will be better because it is not even related to the pizza under the old management GOOD LUCK
Rocco De Giorgio
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27 Aprile 2024
10,0
Good morning, we went last night, there were 11 of us, we were served in an excellent way by kind and knowledgeable staff, we chose the pizza round which includes various farinata focaccias such as Recco pizzas and pizzazate, I must say everything was excellent even if my preference goes to farinata and focaccia Recco only flaw if we want and a bit of noise in the room for the rest congratulations to all the staff and thanks from 16 San Biagio
Emanuele Iaquilino
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20 Aprile 2024
10,0
Possibility to choose both the classic farinata and the mixed ones... in addition to the classic one, we also tried the ones with onions, artichokes, sausage, delicious!
The pan pizza and the Recco-style focaccia are also good. Friendly staff. Fast service. Advised
Maria Cinzia Stellini
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15 Aprile 2024
10,0
Excellent pizza and farinata. Friendly staff and welcoming place. Highly recommended
Maurizio Bozzato
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14 Aprile 2024
10,0
Excellent interlude with farinata and other Ligurian delicacies
adriano pietro giovanni giacobone
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26 Marzo 2024
10,0
Easy going and kind, excellent food, top Genoese farinata.
Rita Cabona
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23 Febbraio 2024
10,0
Ero stato qui tantissimi anni fa, e ne avevo un ricordo positivo. Così settimana scorsa ho avuto modo di tornarci, per ben due volte.
La specialità del locale è senza dubbio la farinata (abbastanza tipica della zona), che viene proposta con le diverse varianti.
Ero curioso anche di provare la loro pizza "alla genovese", che effettivamente ho apprezzato molto: mi ha dato la sensazione di una pizza fatta in casa, molto buona nel sapore (ottimo il sugo utilizzato) e particolare nella consistenza (al centro morbida e con spessore ridotto, al bordo croccante ma quasi fosse una doppia sfoglia).
Dolci classici da pizzeria, fatti dal locale.
Mi son trovato bene. Forse il conto leggermente sopra le aspettative (mediamente 23 / 24 euro a testa, compreso birra, e caffè).
Xander16152
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31 Gennaio 2024
8,0
Una delle pizzerie della zona,quindi la conosciamo da sempre...era da un po però che non andavamo...pizza troppo alta e gommosa...farinata buona...ma niente di che...e soprattutto un bel rincaro dei prezzi...
Manuela S
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20 Gennaio 2024
6,0