It's the third time we've come to Salerno. As always exceptional. Peppe you are great. Keep going and reach your dreams
Carmen Ruggiero
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19 Maggio 2024
10,0
Stumbled upon this fabulous restaurant on our first day of our holiday in Perugia and had to return for a second visit before returning home. Fantastic food, specialising in Black Truffle dishes. Quite exceptional. The staff are friendly and welcoming and love to share their knowledge of truffles. A great place.
Martin Usher
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16 Maggio 2024
10,0
Had dinner for two. Very nice place with attention to detail. Very young, friendly and competent staff. Not a rich menu. Extraordinary Bianchetto truffle. Absolutely honest price. To return.
Marco Covotta
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09 Maggio 2024
10,0
Beautiful place, great food and excellent service.
Elton Mello
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30 Aprile 2024
10,0
Eleonora accompanied us on a splendid tasting journey, made with fresh ingredients and amazing truffles. Forget sauces and flavored oils, the truffle here is fresh and grated on the spot
Valeria D'Emilio
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30 Aprile 2024
10,0
Very nice place where the truffle reigns supreme...large menu and delicious dishes prepared to enhance the truffle. Very kind and knowledgeable staff, with a particular mention to Peppe. All good! We will definitely be back 👌
Valerio
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29 Aprile 2024
10,0
Truly good and special dishes, quiet environment, exceptional tiramisu and impeccable service (let Peppe serve you!)
Giorgia Bonanni
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28 Aprile 2024
10,0
Delicious truffle, quality and kindness
Roberto Angelucci
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22 Aprile 2024
10,0
Il ristorante è nel centro storico di Perugia e offre ottimi piatti con una abbondante grattata di splendidi tartufi neri di grande qualità. Buona la carta dei vini. Personale preparato e disponibile. Prezzi nella norma per la qualità dei piatti. Impossibile non andarci quando si è nei dintorni di Perugia.
pino0703
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12 Marzo 2024
10,0
In un vicolo alle spalle della Cattedrale di Perugia si nasconde un locale estremamente curato dove la fa da padrone, come suggerisce il nome, il tartufo. Tante le specialità proposte abbinate con tartufi bianchi o neri: dall’ovetto perugino al tagliatellino, dalla “norcina” al risotto, oltre agli ottimi piatti di carne. Anche nei dessert il prelibato fungo la fa da padrone, tuttavia l’abbinamento con i sapori dolci può risultare talvolta stucchevole, come nella “dolcezza al tartufo” (una mousse al Grana Padano, condita con tartufo, cioccolato fondente e miele). Conto prevedibilmente alto.
ITALY006
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02 Gennaio 2024
8,0